Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπερψηφίστηκε η τροπολογία για τις ΜΚΟ και ειδική επιχορήγηση δήμων με δομές φιλοξενίας

Ψηφίστηκε από την κυβερνητική πλειοψηφία η τροπολογία για τον έλεγχο των ΜΚΟ και την θεσμοθέτηση ειδικής επιχορήγησης σε δήμους με δομές φιλοξενίας, η οποία περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για την αναδιάρθρωση της πολιτικής προστασίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε «παρών» ενώ όλα τα υπόλοιπα
κόμματα της Αντιπολίτευσης, ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και ΜεΡΑ25 καταψήφισαν. Η νέα ρύθμιση προβλέπει μεταξύ άλλων:

-Σύσταση Μητρώου μελών και εργαζομένων στις ΜΚΟ,
-θεσμοθέτηση ειδικής επιχορήγησης προς τους δήμους στα όρια των οποίων λειτουργούν δομές φιλοξενίας προσφύγων,
-επαναπροσδιορισμό των αρμοδιοτήτων του Εθνικού Συντονιστή για την αντιμετώπιση του προσφυγικού - μεταναστατευτικού προβλήματος.

2 σχόλια:

  1. Κάθε φορά για να τους προωθήσουν στο εσωτερικό της χώρας, καθώς τα στρατόπεδα συγκέντρωσης έχουν φρακάρει, δημιουργούν σκοπίμως επεισόδια, για να αδειάσουν και έτσι θα υπάρχει η δυνατότητα να ξαναφέρουν τα δύκτια μετακίνησης και άλλους και πάει λέγοντας.
    Δηλαδή, γεμίζουν-επεισόδια-αδειάζουν-ξαναγεμίζουν, κ.ο.κ.
    Επίσης, επειδή υπάρχει αγραμματοσύνη, όταν αναφέρονται οι δημοσιογράφοι σ'αυτούς, τους χαρακτηρίζουν διπλά πρόσφυγες & μετανάστες για να είναι καλυμμένοι. Σύμφωνα με τη διεθνή ορολογία δεν είναι ούτε το ένα, ούτε το άλλο. Αυτό που αρμόζει είναι ή παράνομοι εισβολείς, ή παράνομα εισερχόμενοιλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα καταλάβατε ότι όλες μα όλες οι ΜΚΟ κάνουν χρυσές δουλειές 10 χρόνια τώρα με τους πρόσφυγες ; Όλες παίρνουν τα χρήματα από την ΕΕ και τα βγάζουν στις χώρες τους έτσι η ΕΕ ξαναπαίρνει πίσω μέρος των χρημάτων που μας δίνει. Αυτή δυστυχώς είναι η Γερμανική ΕΕ που έστεισε η ίδια. Ο έλεγχος που θέλει να κάνει τώρα η Κυβέρνηση έπρεπε να γίνει στη αρχή , φέρνουν ευθύνη όλες οι κυβερνήσεις. Αν έλεγχαν τότε τις ΜΚΟ σήμερα τα πράγματα θα ήταν σίγουρα καλύτερα.
    Πιαστήκαμε για ακόμη μια φορά στον ύπνο.
    Πικρή η αλήθεια αλλά αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ