Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέο Διοικητήριο «κέρδισε» στη Βασιλόπιτα της Αντιπεριφέρειας η Ημαθία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Καλαϊτζίδη, περιφερειακών συμβούλων και των υπαλλήλων της Περιφέρειας. Καλεσμένος στην εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο ΑΙΓΕΣ, ήταν και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής
Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος έκοψε και την Βασιλόπιτα. Φέτος, το φλουρί «έκρυβε» ένα νέο Διοικητήριο για την Ημαθία και μάλιστα με στόχο η ανέγερσή του να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος της θητείας.
Με αυτόν τον συμβολισμό τουλάχιστον μετέφερε το όλο κλίμα της βραδιάς ο αντιπεριφερειάρχης, θέλοντας μάλλον να τονίσει πως η καλή συνεργασία που έχει με τον Περιφερειάρχη, αποτελεί από μόνη της «φλουρί» για την Ημαθία. Όπως είπε και στη σελίδα στου στο facebook, το θέμα της ανέγερσης ενός νέου σύγχρονου Διοικητηρίου για την Ημαθία, αναφέρθηκε και συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Απόστολου Τζιτζικώστα, ο οποίος δεσμεύτηκε για την εκκίνηση των διαδικασιών και την πραγματοποίηση αυτού του στόχου. 


4 σχόλια:

  1. Τι να το κάνει ρε Καλαϊτζίδη το διοικητήριο ένας θεσμός που δεν έχει λόγο ύπαρξης; Όλες οι αρμοδιότητες σας πρέπει να περάσουν στους δήμους. Βιτρίνες για να φέρνετε ψήφους στα κόμματα είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβως μαριονεττες και κρεμαστρες μονο σε πολιτιστικες εκδηλωσεις εχετε καταντησει....Εχετε λογο υπαρξης;;; αν ναι πεστε μας καποιους πυλωνες της Ημαθιας οπου δραστηριοποιηθηκατε.....

      Διαγραφή
  2. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΧΤΙΣΕΤΕ ΚΑΝΑ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΔΙΟΙΗΚΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.. ΤΑ ΣΤΟΜΑΧΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνετε όλοι λάθος, δεν έχετε ιδέα τι πρόκειται να γίνει με τις Περιφέρειες, θα δείτε ..... τα "καλύτερα έρχονται", γι΄αυτό να γίνει γρήγορα και να γίνει όσο πιο μεγάλο γίνεται.
    Να το θυμάστε, "τα καλύτερα έρχονται" ; ; ;
    (δεν ξέρω αν είναι καλύτερα, αλλά έρχονται και δεν σας λένε τίποτα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ