«Μπλόκο» της Τροχαίας σε φορτηγά και λεωφορεία στην Εγνατία Οδό

Λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών
Την απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στην Εγνατία Οδό και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, από τον κόμβο Βέροιας έως τον κόμβο του Πολυμύλου, αποφάσισε πριν από λίγο η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας. Η απαγόρευση αφορά φορτηγά με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία και θα ισχύει από σήμερα το απόγευμα στις 18:οο, έως και το πρωί της Παρασκευής στις 09:00. 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Αστυνομίας

«Από 18:00' ώρα της σήμερον (05-02-2020) μέχρι την 09:00΄ ώρα της Παρασκευής 07-02-2020, την προσωρινή και πλήρη απαγόρευση της κυκλοφορίας φορτηγών
οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο άνω των 3,5 τόνων και των λεωφορείων, για ιδιαίτερους λόγους ασφαλείας, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Εγνατίας Οδού, από τον
Ανισόπεδο Κόμβο Βέροιας (χ/θ 253,000) έως τον Ανισόπεδο Κόμβο Πολυμύλου (χ/θ 226,000).

α) Η τοποθέτηση και αφαίρεση των προβλεπόμενων κινητών πινακίδων θα πραγματοποιείται με μέριμνα και ευθύνη της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ Α.Ε., στο οδικό δίκτυο αρμοδιότητάς της.
β) Από τις παραπάνω απαγορεύσεις, εξαιρούνται τα ασθενοφόρα, τα οχήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, τα οχήματα Οδικής Βοήθειας, τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι, καθώς και τα εκχιονιστικά Μ.Ε., σε κάθε περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ