Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Είναι Βεροιώτης, είναι μοντέλο είναι και μάγειρας και μπήκε στο Masterchef!

Είναι ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος και παραλίγο να... πνίξει τον Κοντιζά!
Την εμφάνισή του στις οντισιόν του «MasterChef» έκανε στο επεισόδιο της Τρίτης ο Κωνσταντίνος Γατόπουλος. Ο τρίτος Βεροιώτης που είδαμε στον φετινό κύκλο του ριάλιτι μαγειρικής και ο δεύτερος που κατάφερε να πάρει τη λευκή
ποδιά και να συνεχίσει στα bootcamp. Ο Κωνσταντίνος είναι 24 ετών και εκτός από μάγειρας είναι και επαγγελματίας μοντέλο. Ζει πλέον στην Αθήνα με του δύο κολλητούς του και όνειρό του είναι να φύγει στην Αμερική για να ασχοληθεί με τη μαγειρική.
Ο Κωνσταντίνος μπήκε στο χώρο της οντισιόν με το τρόλεϊ με τις παρασκευές του και με τέτοια στοχοπροσήλωση που δεν σήκωσε ούτε το βλέμμα του να χαιρετίσει τους κριτές μέχρι να στήσει τα πράγματά του στον πάγκο. Συστήθηκε στους κριτές, είπε ότι είναι από ένα χωριό της Βέροιας και ξεκίνησε τη μαγειρική του. Πολύ ψύχραιμος και με συντονισμένες κινήσεις ετοίμασε ένα λαβράκι σωτέ με σταμναγκάθι, με σκοπό όπως είπε, να τον φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο έπαθλο και τον τίτλο.
Στους κριτές άρεσε πολύ το πιάτο του, το βρήκαν απλό και νόστιμο, αν και ο Σωτήρης Κοντιζάς πνίγηκε για κάποιο λόγο -όχι, δεν έφταιγε το πιάτο του Κωνταντίνου- και διακόπηκε για λίγο το γύρισμα. Επιστρέφοντας όμως, του έδωσαν 3 μεγάλα ΝΑΙ και μαζί την άσπρη ποδιά και το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Καλή συνέχεια Κωνσταντίνε! Δείτε φωτογραφίες και το βίντεο από την οντισιόν του:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ