Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μασκέ party απόψε στον πεζόδρομο της Έλλης - Έτοιμοι για καρναβαλομπαρότσαρκα;

Βάλτε τα δυνατά σας... Το καλύτερο καρναβάλι κερδίζει!
Το 13ο Φεστιβάλ Καρναβαλιού που διοργανώνει το Σωματείο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή στον πεζόδρομο της οδού Έλλης και σειρά έχει το Μασκέ Party! Απόψε δεν
ντυνόμαστε μόνο εμείς, αλλά στο χορό μπαίνουν και τα καταστήματα του πεζόδρομου, καθώς το κάθε μπαρ έχει τη δική του θεματική βραδιά, με το προσωπικό να είναι ντυμένο ανάλογα. Σύμφωνα με τα όσα μάθαμε, θα δούμε καρναβάλια εμπνευσμένα από την επικαιρότητα αλλά και κλασσικές επιλογές. Για ακόμα μια χρονιά τα μπαράκια της οδού Έλλης, ενώνουν τις δυνάμεις τους, εξοπλίζονται με αποκριάτικο κέφι και μας περιμένουν απόψε για μια ατέλειωτη μασκέ μπαρότσαρκα!

Και μην ξεχνάτε... Βάλτε τα δυνατά σας γιατί η καλύτερη αποκριάτικη αμφίεση θα βραβευτεί! Το καλύτερο ατομικό καρναβάλι θα κερδίσει ένα tablet, ενώ το καλύτερο ομαδικό καρναβάλι θα κερδίσει μια φιάλη στο μαγαζί της επιλογής τους. 


4 σχόλια:

  1. Δεν έχει καρναβάλια φέτος λόγω κοροναϊού. Για τριήμερο θα κάτσουμε σπίτια μας βλέποντας ταινίες μακριά από το συνωστισμό. Κάλλιο το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΛΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΕΙΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΞΟΔΕΥΕΙΝ ΧΑ ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καρναβάλια Τέλος. Προέχει η Δημόσια Υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα! Θα ντυνομουν Βορίδης με τα ρούχα από το χωράφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ