Quantcast

http://picasion.com/

Κριτική Χαρέλα στην Α.Δ. Ημαθίας: «Αντί για τον Έβρο, ασχολούμαστε με τον Αντικαπνιστικό»

Επικριτικός απέναντι στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας εμφανίστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Παναγιώτης Χαρέλας. Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων αναφέρθηκε στο ζήτημα της φύλαξης των Ελληνικών
συνόρων, λέγοντας χαρακτηριστικά πως οι συνάδελφοί του αντί να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των γεγονότων, κάνουν ελέγχους για τον Αντικαπνιστικό νόμο. Μάλιστα, τονίζει πως οι ευθύνες είναι πολλές και ότι υπάρχει απαξίωση της Υπηρεσίας Διαχείρισης Μετανάστευσης. Διαβάστε αναλυτικά την δήλωσή του: 

«Συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας που... αδυνατεί να συνδράμει με προσωπικό από την Υπηρεσία Διαχείρισης Μετανάστευσης στα σύνορα του Έβρου για να αντιμετωπιστεί το μεταναστευτικό, λόγω λειψανδρίας, αφού προηγουμένως τέθηκε η προτεραιότητα να αποσπαστεί δύναμη για ελέγχους για τον... αντικαπνιστικό νόμο.
Αυτή είναι η απαξίωση αυτών των Υπηρεσιών που έπρεπε σήμερα να αποτελούν προτεραιότητα για όλους και με ετοιμότητα για ότι χρειαστεί. Δυστυχώς οι ευθύνες είναι πολλές».



11 σχόλια:

  1. Ωραια τοποθετηση.μορφωμενος κυριος το σκεφτηκες πολυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν ακομη συνοριακοί φυλακες???????????ποιους εκπροσωπεί ο κύριος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μούρτη φίλε τρέμει η θέση σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτσε ρε φίλε, πλάκα μας κάνεις ;...... εμείς εδώ είμαστε μόνο για δημόσιες σχέσεις. Ο Αστυνομικός διευθυντής έχει να κόψει καμιά δεκαριά βασιλόπιτες ακόμη, και να επισκεφτεί καμιά εικοσαριά βουλευτές και δημόσιους φορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι με τα καλά του ο κύριος ? Πως εκθέτει όλους τους αστυνομικούς με τα λεγόμενά του ? Έρχονται σε αντίθεση μεταξύ τους οι νόμιμες αρμοδιότητες του αστυνομικού? Είναι ντροπή για ενα δημόσιο πρόσωπο να μας λέει κατάμουτρα εδώ ο κόσμος καίγεται και το .... χτενίζεται .Αν δεν μπορεί ο κύριος να πάει σπίτι του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Να σας μαζέψουν και να σας στείλουν στα σύνορα, γιατί γι' αυτό προσληφθήκατε κύριε συνοριοφύλακα. Κουραστήκαμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κύριε τίποτα να κάνετε φθηνό συνδικαλισμό. Υ.Γ Κατέβα από το καλάμι όσο είναι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κύριε, δουλειά σας είναι να βρίσκεστε στα σύνορα κι όχι να κυκλοφορείτε στις πόλεις κάνοντας φθηνή πολιτική, γι' αυτό σας πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έστω και την ύστατη στιγμή έθεσε, σωστά, τον πραγματικό ρόλο του συνοριοφύλακα και όχι να αναλώνεται σε άσχετους με τα καθήκοντα ρόλους.
    Προς τι το κράξιμο? Τι έπρεπε να πει? Να γίνουμε και φιλιππινέζες στους λαθροεισβολείς όπως οι στρατιωτικοί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. KAI OMOS O ANTHROPOS EXH DIKEO ,,,KAI AS MHN ARESH SE KAPIOUS ,,,,KHNHGANE TA PROSTIMATA ME TA TSIGARA KAI APASXOLOUNE PROSOPIKO ,GIA PERITA PRAGMATA ,,,FYSIKA H ALITHIA PONAH KAI DEN ARESH SE KANENAN ,,,PREPH NA TON BGALOUME TO KAPELO GIATH MHLA KATHARA KAI SE POLOUS DEN ARESH ,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν ο κύριος είναι συνοριοφύλακας, γιατί τον κράζουν ορισμένοι; Πρέπει να του πούμε μπράβο του και μαγκιά του, που ζητάει να σταλούν οι συνοριοφύλακες (και προφανώς και ο ίδιος) στα σύνορα, για να κάνουν αυτό για το οποίο διορίστηκαν και πληρώνονται, όχι να κόβουν πρόστιμα για κάπνισμα και αηδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς πρόκειται για καπνιστή που τον έτσουξε ο ολόσωστος αντικαπνιστικός νόμος. Η απάντηση σε αυτόν είναι : και στα σύνορα και στους ελέγχους για την εφαρμογή του νόμου. Εκεί είναι οι θέση σας κύριε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ