Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γεωργιάδης: «Αναλαμβάνω την ευθύνη - Δεν χάθηκε ο στόχος της ανόδου»

Εμφανώς απογοητευμένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου ο Κώστας Γεωργιάδης. Ο τεχνικός της Βέροιας ανέλαβε την ευθύνη για το κακό αποτέλεσμα της ομάδας του και τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση πως η Βέροια δεν βρίσκεται εκτός στόχου και ότι με σκληρή δουλειά μπορούν να έρθουν τα επιθυμητά
αποτελέσματα. Για το ματς με την Ιεράπετρα είπε πως έγιναν πολλά προσωπικά λάθη από τους παίκτες του και ότι δεν κατάφερε να πείσει τους ποδοσφαιριστές του για να δώσουν αυτήν την μεγάλη μάχη. Για μια ακόμη φορά μίλησε για αλλαγή φιλοσοφίας και ότι δεν τα παρατάει τόσο εύκολα. Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του προπονητή:

3 σχόλια:

  1. Μέχρι τώρα έκανε μαλακή α δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. TO ALLO ME TON TOTO TO KSERHS ??? RE AUTOS MAS DOULEYH ,,H MOU FENETE ?? ALEFA EUGA KAI PESTOUSTA ANIXTA ME MASKARILIKIA KAI KARNABALIA DEN GINETE THPOTA,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΙΜΗΘΗΚΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ...Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ..ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΓΛΙΑ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΟΣ..ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΣΟΥ..
    Υ.Γ.ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΤΕΛΛΑ..ΑΠΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ