Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κινδυνεύει με -3 η Βέροια

Το Διαιτητικό της ΕΠΟ δίνει προθεσμία τριών ημερών στη Βέροια προκειμένου να τακτοποιήσει οικονομικές εκκρεμότητες για να μην τιμωρηθεί με -3 βαθμούς. Πρόκειται για χρέη προηγούμενων διοικήσεων, οι οποίες δεν αποπλήρωσαν τον ποδοσφαιριστή, Χριστιάν Σαχπεκίδη Μίλιεβιτς. Το ποσό
που καλείται να καταβάλει η διοίκηση της «Βασίλισσας του Βορρά» είναι 10.000 ευρώ + τα δικαστικά έξοδα που ανέρχονται στα 300 ευρώ. Πιο συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 

«Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση:

Επιβάλλει στη δεύτερη των καθ’ ων, ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία Νέος Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Βέροια 2019 και με τον διακριτικό τίτλο «Ν.Π.Σ.Βέροια ΠΑΕ 2019», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Χριστιάν Σαχπεκίδη Μίλιεβιτς του Νεμπόσα, σε ποσοστό 50% του ποσού των 10.000,00 ευρώ πλέον των νομίμων τόκων κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 613/2017 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., καθώς και ποσού 300,00 Ευρώ, ως δικαστικά έξοδα, ήτοι το 50% του συνολικού ποσού των 10.300 Ευρώ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

1 σχόλιο:

  1. Επειδή άλλαξαν τα κυανέρυθρα και έβαλαν τα ασπρόμαυρα του BAUG, νόμιζαν ότι όπως κορόιδεψαν εμάς τους φιλάθλους θα κοροϊδέψουν και τους δικηγόρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ