Quantcast

http://picasion.com/

«Γαλάζια» συνάντηση για την Υγεία

Μια παραγωγική συνάντηση για τα θέματα που απασχολούν την Υγεία είχε ο Ηλίας Πλιόγκας και οι θεσμικοί εκπρόσωποι της ΝΔ στο νομό Ημαθίας. Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου ανταποκρίθηκε στο αίτημα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας για συνάντηση εργασίας και ενημέρωσης με το κλιμάκιο κομματικών στελεχών όπως ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Παναγιώτης Παλπάνας, το σύνολο των Βουλευτών της ΝΔ, Απόστολο Βεσυρόπουλο, Τάσο Μπαρτζώκα και Λάζαρο Τσαβδαρίδη καθώς και του Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. Παρών στην συνάντηση ήταν και ο Σταύρος Ζάχος. 

Υπήρξε μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση για τις προοπτικές και το ρόλο των Μονάδων Υγείας Βέροιας και Νάουσας. Μάλιστα, όπως τονίστηκε υπήρξε απόλυτη συμφωνία για στήριξη του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, στο πλαίσιο ανάπτυξης της νέας πολιτικής για την Υγεία έτσι όπως αποτυπώθηκε από το αρμόδιο Υπουργείο. Ο Ηλίας Πλιόγκας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ανέφερε χαρακτηριστικά πως η στόχευση είναι η αναβάθμιση των παροχών προς όφελος του πολίτη, γιατί η Υγεία θα πρέπει να ενώνει όλους!

1 σχόλιο:

  1. Σωθηκαμε, για τις φωτογραφίες μαζεύτηκαν, κάνει και τίποτα άλλο ειδικά ο πλιογκας και ο Μπαρτζώκας, πώς να μαζευτούμε, να φωτογραφηθουμε, έτρεξαν όλοι να μας δείξουν ενότητα... άσχετα που μέχρι χτες έθαβαν τον νέο διορισμένο διοικητή εκτός Βέροιας...και πρώτος ο Παλπανας...ε ρε τι βλέπουμε και σκάμε στα γέλια...για τα μάτια του κόσμου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ