Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στον χορό των Αστυνομικών - Ποιοι ήταν εκεί;

100 φωτογραφίες
Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή 500 και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στο «Αλεξάνδρειο Μέλαθρον» η ετήσια χοροεσπερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Ημαθίας. Κεντρικός
καλεσμένος ήταν ο καταξιωμένος τραγουδιστής Δημήτρης Μπάσης και η ανερχόμενη ερμηνεύτρια Χριστιάνα Γαλιάτσου. Ο Δημήτρης Μπάσης, ένας από τους σημαντικότερους λαϊκούς καλλιτέχνες της γενιάς του, παρουσίασε στο κοινό ένα μοναδικό μουσικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία, αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. 

Ειδικά την στιγμή που ερμήνευσε τραγούδια του Δημήτρη Μητροπάνου, όλοι οι καλεσμένοι σηκώθηκαν όρθιοι και τον χειροκροτούσαν με επευφημίες. Οικοδεσπότες της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος Απόστολος Μούρτης, ο Γραμματέας Κώστας Κωστούλης και σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης. 

Πολύ θετική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως καθ' όλη την διάρκεια της βραδιάς, οι αστυνομικοί τήρησαν με «θρησκευτική ευλάβεια» τον αντικαπνιστικό νόμο. Μάλιστα, όσοι ήθελαν να γευτούν την... «παράνομη απόλαυση» έβγαιναν εξωτερικά του μαγαζιού. Στο τέλος της βραδιάς ο Δημήτρης Μπάσης ευχαρίστησε προσωπικά το Συμβούλιο της Ένωσης που τον επέλεξαν και ευχήθηκε από καρδιάς σ' όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική νέα χρονιά. 

Την βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κώστας Καλαϊτζίδης, ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο δήμαρχος Νάουσας Νίκος Καρανικόλας, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης και Στέλιος Ασλάνογλου, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέργιος Μουρτζίλας και Απόστολος Νεστορόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, ο πρόεδρος της ΑΝΗΜΑ Θεόφιλος Τεληγιαννίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνά Τσιπουρίδου, η υπεύθυνη προγραμματισμού της ΚΕΠΑ Νανά Καραγιαννίδου, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου της Πατρίδας Αντώνης Καγκελίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παύλος Παυλίδης, Γιώργος Γουλτίδης, Μιχάλης Σουμελίδης, Θεόδωρος Θεοδωρίδης κ.α.

Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το alexandreia-gidas.gr:





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ