Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων 9ου Νηπιαγωγείου Βέροιας

Ανακοίνωση για την πολύτιμη βοήθεια, την συμβολή και την προσωπική εργασία που κατέβαλλαν εθελοντικά γονείς και ιδιώτες με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του νηπιαγωγείου, την υγιεινή και την συντήρηση του κτιρίου, εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων του 9ου Ολοήμερου Νηπιαγωγείου Βέροιας. Από την έναρξη της σχολικής χρονιάς μέχρι και σήμερα έχουν γίνει παρεμβάσεις με πρωτοβουλία του συλλόγου και σε συνεργασία με το διδακτικό προσωπικό, ενέργειες, που όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά, έγιναν «με προθυμία και εθελοντισμό». Διαβάστε την ανακοίνωση:
«Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Νηπιαγωγείου Βέροιας επιθυμεί να ευχαριστήσει για την βοήθεια και την στήριξη όλους όσους συνέβαλλαν με προθυμία και εθελοντισμό στην πραγματοποίηση των στόχων του.

Συγκεκριμένα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά για την προσφορά τους:

· Την Κιοσσέ Αγγελικη, που στην μνήμη της μητέρας της, δώρισε ένα ολοκαίνουριο ψυγείο για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες σίτισης των παιδιών του ολοήμερου.

· Τον Σαρακατσιάνο Αντώνιο (Ελαιοχρωματιστής) και τους συνεργάτες του, καθώς και τον Κασιάρα Βαγγέλη (Ανακαινίσεις χώρων) και την Φωτιάδου Ιωάννα (Αρχιτέκτων Μηχανικός), που διέθεσαν συνεργείο για το βάψιμο των αιθουσών του σχολείου.

· Την Παυλίδου Όλγα για τα είδη υγιεινής που προσέφερε.

· Τον Μουρατίδη Σωτήρη (Κρεοπωλείο), Ταυπλιάδη Σίμο (Κρεοπωλείο) και τον Φούρνο Σαλαπασίδη, που συνέβαλλαν στην πραγματοποίηση του εορτασμού της Τσικνοπέμπτης με την προσφορά τους, καθώς και την Βαλέρια, την Βούλα και τον Σωτήρη, που συμμετείχαν με τον τρόπο τους στην διοργάνωση της, και φυσικά όλους τους γονείς και τις δασκάλες που στήριξαν εμπράκτως τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και συνέβαλλαν στην διοργάνωση όλων των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν έως τώρα.

· Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, αλλά και την Διεύθυνση του 9ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας για την άψογη συνεργασία και την βοήθεια που μας προσέφεραν, όποτε χρειάστηκε.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ