Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έτοιμο για Χιονοδρομία τα 3-5 Πηγάδια - Έρχεται τρελό Mountain Party

Στις 8 Μαρτίου 
Έτοιμο να υποδεχθεί τους λάτρεις των χειμερινών σπόρ είναι το Χιονοδρομικό Κέντρο στα 3-5 πηγάδια στη Νάουσα. Όπως ανακοινώθηκε, η πίστα «Αριστοτέλης» θα είναι ανοιχτή από την κορυφή μέχρι τα 1.700 μ. προς τον Παράδεισο! Επίσης, ο

εναέριος διθέσιος αναβατήρας
βρίσκεται σε λειτουργία για χιονοδρομία. Μόλις 1 ώρα και 5 λεπτά οδικώς από τη Βέροια και με τις καιρικές συνθήκες να είναι αρκετά καλές, το Χιονοδρομικό μας προσκαλεί να το επισκεφθούμε, όχι μόνο για σκι, αλλά και για βόλτα μέσα στα χιόνια. Θεωρείται σίγουρο πως και αυτό το Σαββατοκύριακο εκατοντάδες πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας θα ανηφορίσουν στο πανέμορφο μέρος που μαγεύει με τις φυσικές του ομορφιές.
SALT MOUNTAIN SESSION PARTY vol.3 

Η ευκαιρία σου να ζήσεις την απόλυτη χειμερινή εμπειρία!
Στις 8 Μαρτίου του 2020, μια ξεχωριστή χειμερινή εμπειρία επιστρέφει και θα έχεις την ευκαιρία να τη ζήσεις σε ένα υπέροχο χιονοδρομικό κέντρο. Ο λόγος για το SALT MOUNTAIN SESSION PARTY vol.3 που θα λάβει χώρα στα 3-5 Πηγάδια, στη Νάουσα. 


To πολυσυζητημένο SALT αποτελεί ένα edition πάρτι. Υπάρχει η καλοκαιρινή εκδοχή με επιρροή από την Καλιφόρνια, surf style αλλά και ένα line up με εγχώριους και ξένους σπουδαίους DJs. Αν κανείς είναι λάτρης της house μουσικής, τότε το SALT είναι, το event από το οποίο δεν πρέπει με τίποτα να λείπει. 
Το χειμώνα, το SALT επανέρχεται και μάλιστα πολύ διαφορετικό, με ένα ατελείωτο πάρτι πάνω σε βουνό. Και αν τα ελληνικά βουνά δεν έχουμε μέχρι σήμερα αξιοποιηθεί και ως τόποι διασκέδασης το SALT έρχεται τα τελευταία χρόνια να τα κάνει προορισμό και για αυτό το λόγο.
Όπως συμβαίνει σε πάρα πολλά βουνά του κόσμου! Τι θα έλεγες, λοιπόν, να περάσεις και εσύ φέτος από αυτό το ξεχωριστό mountain party με τους εκλεκτούς παρευρισκόμενους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ