Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα της η ΚΕΠΑ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της για το 2020 έκοψε το βράδυ της Τετάρτης 5 Φεβρουαρίου η ΚΕΠΑ Βέροιας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο φουαγιέ της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, παρουσία της Διοίκησης και των εργαζομένων, του Διοικητή της ΙΜΠ Υποστράτηγου Σάββα
Κολοκούρη, του προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας Φώτη Καραβασίλη, του πρώην διευθυντή και του πρώην προέδρου της ΚΕΠΑ Γιάννη Καμπούρη και Λεωνίδα Ακριβόπουλου αντίστοιχα, εκπροσώπους της Μητρόπολης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης, συλλόγων και φορέων, καθώς και πολλών φίλων της ΚΕΠΑ.
Την βασιλόπιτα έκοψε ο πρόεδρος της ΚΕΠΑ Θεόφιλος Κορωνάς, με ευχές για μια εποικοδομητική χρονιά για τον πολιτισμό, με το φλουρί να πέφτει στο κομμάτι του Δημοτικού Ωδείου. Η βραδιά συνεχίστηκε μελωδικά με ήχους τζαζ από το σαξόφωνο της απόφοιτης του Δημοτικού Ωδείου, Άννας Παπανίδου.

Δείτε φωτογραφίες:


















8 σχόλια:

  1. Θα μπορουσε καποιος να μου πει πιο ειναι το αντικειμενο της εργασιας τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρις Παπαρδόπουλος6 Φεβρουαρίου 2020 στις 8:51 μ.μ.

    Θα μπορουσε καποιος να μου πει, ποιός χρεώνετε όλα τα καλούδια που πινουν κ τρώνε εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολοι αυτοι βυζαινουν από το δήμο αλλά κατά τα άλλα είναι υπέρ της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα κουμούνια οι αριστεροί στην μάσα πρώτοι είναι. Τρώνε και χαμογελάνε. Όλοι αυτοί εκεί μέσα γιατί έβαλαν λεφτά από την τσέπη τους να πάνε κάπου ρεφενέ να φάνε και να πιούνε; Μούχλες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φάτε όσο μπορείτε, μην είστε κορόιδα. Ο Πολιτισμός σας περνάει από το στομάχι μέσα από τα λεφτά του βεροιωτικου λαού!! Μην ακούτε τι γράφει ο κάθε πικραμένος εδώ μέσα... Φάτε όσο μπορείτε και πιείτε στην υγεία των κορόιδων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοβαρευτείτε ένα ποτήρι κρασί έχουν οι άνθρωποι. Ας σταματήσει αυτό το αντικομμουνιστικό ντελίριο κάποιο στιγμή ξεπεράστηκε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ψυχραιμία παιδιά! Δεν φάγανε 15000 για βασιλόπιτα αλά Βορίδη. Ένα ποτήρι κρασί έχουν μπροστά τους ! Είπαμε να κανουμε Κριτική αλλά εκεί που πρέπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ