Έκοψαν την πίτα τους οι Ακαδημίες της Βέροιας

Σε οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή βασιλόπιτας των ηλικιακών τμημάτων της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Ελιά και παραβρέθηκαν όλοι οι αθλητές των τμημάτων των αλλά και γονείς. Την ΠΑΕ εκπροσώπησε ο Διευθύνων Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας ενώ παραβρέθηκαν επίσης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας Στέργιος Μουρτζίλας και ο συνεργάτης του Γιάννης Ποζιάδης, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Γιώργος Μεταξάς, ο συνεργάτης της διοίκησης της ΠΑΕ σε οικονομικά θέματα Γιώργος Τσαλουχίδης, ο προπονητής Νίκος Καρύδας, οι ποδοσφαιριστές Αλέξης Βεργώνης, Γιάννης Πασάς, Γιώργος Μπλέτσας και Βασίλης Τσιμόπουλος και ο προπονητής τερματοφυλάκων Θόδωρος Γκίτκος.
Προσκεκλημένος ήταν ο ποδοσφαιριστής Παντελής Καπετάνος. Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Χριστίνα Μοτσιοπούλου. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αχιλλέας Μπίκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Στέργιος Μουρτζίλας, οι προπονητής Άρης Αδαλόγλου, Νίκος Καρύδας και οι Παντελής Καπετάνος, Αλέξης Βεργώνης. Αμέσως μετά έγινε η κοπή της πίτας και μοιράστηκαν τα δώρα στους τυχερούς.

Δείτε φωτογραφίες:
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ