Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκδοση τροποποιητικών πράξεων για το κομφούζιο

Η ΔΑΟΚ Π.Ε Ημαθίας σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε από Μονάδα Κλιματικής Αλλαγής & Περιβάλλοντος του ΥΠΑΑΤ σας γνωρίζει ότι: Eκδόθηκαν οι υπ’ αριθμ. 948/21-2-2020 & 947/21-2-2020 τροποποιητικές Αποφάσεις
Ένταξης Πράξεων & Ανάκλησης Ένταξης Πράξεων για την 1η και τη 2η Πρόσκληση της δράσης 10.1.08 (ΚΟΜΦΟΥΖΙΟ), αντίστοιχα. Οι αποφάσεις βρίσκονται αναρτημένες στους ιστοτόπους του ΥπΑΑΤ www.minagric.gr, του ΠΑΑ www.agrotikianaptixi.gr και του ΟΠΕΚΕΠΕ www.opekepe.gr.

Σύμφωνα με το οικείο θεσμικό πλαίσιο της δράσης (Άρθρο 12 της υπ’ αριθμ. 4197/20-4-2017 ΥΑ όπως τροποποιήθηκε και ισχύει), οι δικαιούχοι θεωρείται ότι έλαβαν γνώση με μόνη τη δημοσιοποίηση της Απόφασης Ένταξης Πράξεων, όπως ισχύει.

(Η Ανακοίνωση -με τα επισυναπτόμενα αρχεία- θα αναρτηθεί και θα εμφανίζεται στον διαδικτυακό τόπο της Π.Ε Ημαθίας: http://imathia.pkm.gov.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ