Quantcast

http://picasion.com/

Όλες οι λεπτομέρειες για το ζευγάρι με την περιπέτεια του Kορωνoϊού στο Νοσοκομείο Βέροιας

Στις 12 το μεσημέρι χθες Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου βγήκε από το Νοσοκομείο της Βέροιας το ζευγάρι από τον δήμο Αλεξάνδρειας, το οποίο βρισκόταν εκεί από το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου, σε καραντίνα με υποψίες για τον ιό του Κορωνοΐού. Πως όμως ξεκίνησαν όλα; Επικοινωνήσαμε με το ζευγάρι, που αφού μας επιβεβαίωσαν πως δεν συντρέχει κανέναν κίνδυνο η υγεία τους και είναι καλά, πόσο μάλλον δεν υπάρχει κανένα θέμα Κορωνοϊού, μας διηγήθηκαν την περιπέτεια που έζησαν. 

Πιο συγκεκριμένα, βρισκόμενοι σε ταξίδι στην Ιταλία με ένα ζευγάρι ακόμα, έφαγαν σε γνωστή αλυσίδα φαγητού. Η κοπέλα αισθάνθηκε αδιαθεσία λόγω του φαγητού κάνοντας εμετό. Προληπτικά πήγαν σε νοσοκομείο της Ιταλίας όπου δεν τους εξέτασαν καν για Κορωναΐό γιατί δεν παρουσίαζαν συμπτώματα (πυρετός και ξηρασία στον λαιμό). Επέστρεψαν στην Ελλάδα και οικειοθελώς επισκέφτηκαν προληπτικά το Νοσοκομείο της Βέροιας επειδή υπήρχε ηλικιωμένος άνθρωπος στην οικογένεια και δεν επιθυμούσαν να κολλήσει κάποια γρίπη.
Όπως αναφέρει το alexandreia-gidas.gr το Νοσοκομείο της Βέροιας στη διάρκεια της παρουσίας τους εκεί, ήρθαν σε επαφή με γνωστούς, με άλλους ασθενείς και φυσικά και άλλους ιατρούς.

Όταν ενεργοποιήθηκε το πρωτόκολλο αντιμετώπισης του Κορωνοϊού στο Νοσοκομείο της Βέροιας, όπως μας είπαν χαρακτηριστικά, ενεργοποιήθηκε κυρίως επειδή ανέφεραν ότι επέστρεψαν από την Ιταλία και όχι επειδή παρουσίαζε ύποπτα συμπτώματα η κοπέλα του ζευγαριού. «Ούτε πυρετό είχαμε, ούτε πόνο και ξηρό λαιμό», αναφέρουν συγκεκριμένα.

«Μας έβαλαν σε ένα σπιτάκι σε καραντίνα». Πήραν δείγματα σάλιου και αίματος από την κοπέλα και δείγματα σάλιου από τον άντρα του ζευγαριού. Αν και τα αποτελέσματα που βγήκαν και ήταν καθαρά από το μεσημέρι της Τρίτης, έπρεπε να περιμένουμε να σταλούν στο Νοσοκομείο της Βέροιας. Xθες (σ.σ. Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020) τα αποτελέσματα έφτασαν στο Νοσοκομείο της Βέροιας και τους επέτρεψαν να φύγουν με απλή γαστρεντερίτιδα της κοπέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ