Quantcast

http://picasion.com/

Με προσωπικό ασφαλείας η καθαριότητα στη Βέροια την Κυριακή και την Κ. Δευτέρα

Με προσωπικό ασφαλείας θα πραγματοποιηθεί η αποκομιδή των απορριμμάτων το διήμερο Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα στον Δήμο Βέροιας. Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Αντιδημαρχία Καθαριότητας ενημερώνει πως: «Λόγω της επικείμενης αργίας, τη Δευτέρα 2 Μαρτίου (Καθαρά Δευτέρα), η υπηρεσία
καθαριότητας, για την αποκομιδή των απορριμμάτων & των ανακυκλώσιμων συσκευασιών, θα λειτουργήσει στο σύνολό της από Τρίτη 3 Μαρτίου έως Σάββατο 7 Μαρτίου, ενώ τις ημέρες αργίας, Κυριακή 1 Μαρτίου & Δευτέρα 2 Μαρτίου, η υπηρεσία καθαριότητας θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας. 

Παρακαλούμε η διάθεση των απορριμμάτων - ανακυκλώσιμων συσκευασιών , να γίνεται μόνο τις ημέρες λειτουργίας της υπηρεσίας καθαριότητας και όχι τις ημέρες αργίας, για να μη παρατηρηθούν φαινόμενα απόθεσης απορριμμάτων εκτός των κάδων και διασποράς τους στο οδόστρωμα με στόχο τη διασφάλιση της καθαριότητας και της δημόσιας υγείας στο Δήμο.

Επίσης να μη αποθέτονται ογκώδη αντικείμενα ή κλαδιά παραπλεύρως των κάδων ή σε πεζοδρόμια χωρίς να προηγηθεί επικοινωνία με την υπηρεσία για τον προγραμματισμό συλλογή τους (τηλ.: 23313 50634).

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία.

Καλή Σαρακοστή

και ας μη ξεχνάμε πως «Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…..»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ