Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τσουχτερό κρύο και χιόνια στα ορεινά της Ημαθίας - Πού χρειάζονται αλυσίδες

Θυελλώδεις άνεμοι πνέουν και σήμερα στον νομό Ημαθίας με την νέα επέλαση της κακοκαιρίας να επηρεάζει πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Η χιονόπτωση που σημειώθηκε χθες στα ορεινά του νομού καθιστά δύσκολες τις μετακινήσεις των οχημάτων, καθώς χρειάζονται αλυσίδες σε αυτά που κινούνται σε
σημεία του ορεινού επαρχιακού δικτύου και προς τα χιονοδρομικά κέντρα Σέλι και 3-5 Πηγάδια. Σύμφωνα με τις αρχές αλυσίδες χρειάζονται στο δρόμο από Βέροια προς Σέλι από το 14ο χλμ έως το 26ο χλμ, από Βέροια προς Δάσκιο από το 18ο έως το 43ο χλμ, από Νάουσα προς 3-5 Πηγάδια από το 12ο έως το 17ο χλμ και από Νάουσα προς Σέλι από το 12ο χλμ έως το 17ο χλμ. Αλυσίδες επίσης είναι απαραίτητες στην Καστανιά και συγκεκριμένα από το 84ο χλμ έως το 89 χλμ της Παλαιάς Εθνικής Οδού Βέροιας - Κοζάνης. Έντονοι άνεμοι πνέουν στην Εγνατία Οδό στο ύψος του Πολυμύλου και προς Κοζάνη, χωρίς ωστόσο να υπάρχει εκ νέου ανακοίνωση για διακοπή κυκλοφορίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ