Quantcast

http://picasion.com/

Μέχρι 2 χρόνια φυλακή για τους... αντάρτες καρναβαλιστές!

Απειλούνται Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες - ΚΥΑ Υπουργείων Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών
Στην υπογραφή της ΚΥΑ για τη ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα, λόγω του Κορωνοϊού, προχώρησαν οι Υπουργοί Υγείας, Προστασίας
του Πολίτη και Εσωτερικών, Βασίλης Κικίλιας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Τάκης Θεοδωρικάκος αντίστοιχα. Όπως αναφέρει η απόφαση, καλούνται όλοι οι φορείς (ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού) καθώς και όλοι οι αποδέκτες της απόφασης, να συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της, αλλιώς κινδυνεύουν να υποστούν τις συνέπειες, όπως αυτές ορίζονται στην παράγραφο 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κορωνοϊού».

Τι αναφέρει η συγκεκριμένη παράγραφος;

Πως «όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ένας μετά των άλλο οι Δήμοι της Χώρας που διοργανώνουν καρναβάλι (Πατρα, Ξάνθη, Ρέθυμνο) ανακοινώνουν την ματαίωση των εκδηλώσεων.

Δείτε εδώ την απόφαση

3 σχόλια:

  1. Ε, Ο ΛΑΟΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα σχολεία θα παραμεινουν ανοικτα; οι δημοσιες υπηρεσιες κλπ; Τα μετρα θα ληφθουν μετα την εμφανιση κρουσματος; τοτε που ειναι η προληψη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημόσιος υπάλληλος; Τεμπέλης/τεμπέλα* εκπαιδευτικός; Ή μαθητής/-ήτρια στούρνος;

      * Κατηγορηματικός και όχι επιθετικός ο προσδιορισμός, επειδή υπάρχουν και εργατικοί.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ