Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Α.Σ. ΑμΕΑ «Αιγές»

Μέσα σε μια ζεστή ατμόσφαιρα το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας «ΑΙΓΕΣ» έκοψε τη βασιλόπιτα για τη νέα χρονιά. Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης 25 Φεβρουαρίου στο Φουαγιέ της Αντωνιάδειας Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών, παραβρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ημαθίας Διονύσης Κούγκας, η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα Τόπη, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, οι γονείς, οι αθλητές, οι προπονητές, οι εθελοντές και οι φίλοι του Σωματείου. Την πίτα ευλόγησε ο Αρχιμανδρίτης Καλλίνικος Λημνιώτης. Τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Πανελλήνιος Πρωταθλητής Νικόλαος Τουλίκας και ο Σύλλογος ΜΑμΑ οι οποίοι παρέλαβαν τα δώρα τους από το Δ.Σ. του σωματείου.
Το Σωματείο ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της βραδιάς, Αρτοσκευάσματα Κόγια, Λίτσα Κελεπούρη «Σπιτικό», «Μελένιο» Εργαστήριο Παραδοσιακών Γλυκών Μάγδα Πάντου, Αρτοποιείο «Φούρνος του Χωριού» Βαγγέλης Αργιαντόπουλος και τη διακοσμήτρια Αθηνά Τζιούρτζια που επιμελήθηκε με πολύ μεράκι το μπουφέ μας καθώς επίσης όλους όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και ανανεώνουμε το ραντεβού μας με νέες δράσεις και εκδηλώσεις.

Δείτε φωτογραφίες:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ