Quantcast

http://picasion.com/

Έκτακτο: Διεγράφη από τη Νέα Δημοκρατία ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ στην Ευρωβουλή τίθεται ο Θοδωρής Ζαγοράκης, μετά από απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, «η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται» αναφορικά με τις πρωτοφανείς απειλές του
Ευρωβουλευτή για την απόφαση της ΕΕΑ κατά του ΠΑΟΚ. Παράλληλα, ο κ.Πέτσας προανήγγειλε την άμεση κατάθεση νομοθετικής ρύθμισης «για να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις στις ομάδες». «Δεν θα θέσουμε σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή για θέμα του ποδοσφαίρου» είπε μεταξύ άλλων.

8 σχόλια:

  1. Αυτά συμβαίνουν όταν οι εκπρόσωποι του λαού μιλάνε χωρίς να σκέφτονται. Δεν ήταν δηλώσεις Ευρωβουλευτή αυτές, «αν δεν δικαιωθεί ο ΠΑΟΚ, αποχωρώ από τη Νέα Δημοκρατία», δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Ο κόσμος δεν σε έστειλε εκεί για να υπερασπιστείς αποκλειστικά τον ΠΑΟΚ, κατάλαβέ το, εσύ και οι άλλοι συνάδελφοί σου. Επιπολαιότητες αδικαιολόγητες.
    (Και είμαι και ΠΑΟΚΤΣΗΣ).
    Τα λέγαμε ορισμένοι (γραφικοί) προεκλογικά για όλα τα κόμματα που χρησιμοποιούν χωρίς προϋποθέσεις και αντικειμενικά κριτήρια, ποδοσφαιριστές, τραγουδιστές, ηθοποιούς κλπ φίρμες με μόνο κριτήριο την αναγνωρισιμότητα. Έχουμε τους ηγέτες που μας αξίζουν.
    Καλά να πάθουμε ας προσέχαμε, στις επόμενες εκλογές πάλι τα ίδια θα κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λαμογιο Ζαγορακη, τραβα στο μπολσεβικο σου τωρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ "ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ" . ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ) ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΚΑΤΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύμφωνώ ότι είμαστε σε αδιέξοδο, ποιόν να ψηφίσουμε ; Αν δεν δημιουργήσουμε ισχυρούς θεσμούς πάνω από τα πρόσωπα και κόμματα δεν υπάρχει ελπίδα. Μέχρι τότε προτείνω να ψηφίσουμε νέα άτομα αγόρια, κορίτσια με σπουδές, εμπειρίες στο εξωτερικό, με προϋπηρεσία σε ιδιωτικές δουλειές και εκτός του κάθε κομματιού σωλήνα ή "τράπεζας στελεχών". Αυτοί που μόλις σκιαγράφισα νομίζω έχουν κάποιες πιθανότητες να κάνουν κάτι καλύτερο.

      Διαγραφή
  4. ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν οι ούγκανοι ψηφίζουν με βάση το πάθος του ποδοσφαίρου τότε θα έχουμε τέτοια φαινόμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ψηφίζουν μόνο οι ούγκανοι έτσι. Όλη η Ελλάδα ψηφίζει δεν ποιοι βγήκαν Ευρωβουλευτές και θα καταλάβεις πως όλη η Ελλάδα ψήφισε σύμφωνα με την εικόνα. Ανάθεμα αν κανείς έκατσε και διάβασε κανένα βιογραφικό. Εξαίρεση φυσικά ο Κυμπουρόπουλος που ναι τον ψήφισα και εγώ αν και περίμενα περισσότερα από αυτόν. Κατά τα λοιπά το χάος η εικόνα και η διαφήμιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ