Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήγε Miami και ντύθηκε νυφούλα η Μπέλλα

Η Ιωάννα Μπέλλα γίνεται πρωταγωνίστρια της πιο εντυπωσιακής καμπάνιας της σεζόν! Η Σταρ Ελλάς 2018 φορά τις iconic δημιουργίες γνωστού διεθνούς οίκου μόδας και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό για τη νέα καμπάνια του. Η εντυπωσιακή φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Miami και η καλλονή της Βέροιας
πραγματικά έλαμψε από ομορφιά και γοητεία. Τον περασμένο Ιανουάριο η Σταρ Ελλάς και ο συγκεκριμένος σχεδιαστής βρέθηκαν στις ΗΠΑ για τη φωτογράφιση της συλλογής του 2020 σε μια υπερπολυτελή μονοκατοικία ενός διάσημου επιχειρηματία. Αυτή είναι μόνο η αρχή της μεγάλης συνεργασίας των δύο πλευρών, αφού θα λάβει μέρος σε πολλές επιδείξεις και events στο εξωτερικό μέσα στους επόμενους μήνες. 

«Η Ιωάννα είναι ένα πανέμορφο και ταλαντούχο μοντέλο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε μαζί της τους επόμενους μήνες! Το να συνεργάζεσαι με την Ιωάννα είναι πραγματικά απολαυστικό. Ο επαγγελματισμός και η ευγένειά της έφερναν πραγματικά άλλον αέρα on set!» δήλωσε ο γνωστός σχεδιαστής.

Δείτε φωτογραφίες:



4 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ