Quantcast

http://picasion.com/

Hola! Καλωσορίζουμε στη Βέροια το «Hola Espressionism»!

Στη Βενιζέλου 34
Το «Hola Espressionism» το ανακαλύψαμε διασχίζοντας ένα πρωί τη Βενιζέλου. Μας μύρισε καφές και μπήκαμε για ένα εσπρεσσάκι. Σκαλώσαμε όμως στη βιτρίνα με τα σάντουιτς, τα χειροποίητα cookies, τα ενεργειακά τρουφάκια, τα ρολάκια κανέλας, την αγαπημένη
μηλόπιτα crumble... Τόσο ινσταγκραμικά τοποθετημένα στη βιτρίνα και τόσο νόστιμα τελικά! Το ίδιο και ο καφές του. Αρωματικός, γευστικός, τονωτικός... τέλειος! 
Αν ο καφές είναι για σένα ένα σημαντικό κομμάτι της ημέρας, ειδικά το πρωί, ο καφές του «Hola Espressionism» σίγουρα θα σου φτιάξει τη διάθεση. Αν είσαι και από αυτούς που δεν πιστεύουν στο «σκέτο καφέ το πρωί», τα αλμυρά ή γλυκά σνακ του, σίγουρα θα σε βάλουν στον πειρασμό να δοκιμάζεις κάθε μέρα και κάτι διαφορετικό! Ειδικά τα σάντουιτς, που φτιάχνονται καθημερινά με ψωμάκι ή τορτίγια και με μοναδικούς συνδυασμούς υλικών. 
Τι κάνει τον καφέ του «Hola Espressionism» ξεχωριστό;
Στο «Hola Espressionism» χρησιμοποιούμε Segafredo Zanetti espresso, και συγκεκριμένα την ποικιλία Mountain High. Πρόκειται για ένα μείγμα από 100% υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ Arabica -ένα από τα κορυφαία blend στον κόσμο- από διάφορες χώρες της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής. Tον ιδιαίτερο χαρακτήρα αυτού του χαρμανιού θα τον αναγνωρίσετε στο πλούσιο άρωμα του και την βελούδινη γεύση του. Ο Mountain High καβουρδίζετε στο θυγατρικό εργοστάσιο του ομίλου Zanetti στην Ολλανδία ΤΙΚΤΑΚ . Λειτουργώντας  από το 1870 καβουρδίζει όλα τα εκλεκτά χαρμάνια του ομίλου Zanetti, χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες μεθόδους.  
Είσαι λάτρης της σοκολάτας; Στο «Hola Espressionism» μπορείς να απολαύσεις το αγαπημένο σου κλασσικό ρόφημα από την Eraklea, σε μεγάλη ποικιλία γεύσεων που θα το απογειώσουν! Σοκολάτα γάλακτος, μαύρη σοκολάτα, χωρίς ζάχαρη, με πιπεριά τσίλι, πορτοκάλι κανέλα, τραγανό φυστίκι, μπανάνα φράουλα.
Για τους λάτρεις του τσαγιού, στο «Hola Espressionism» θα ανακαλύψετε πολλές μοναδικές γεύσεις και αρώματα από τα χαρμάνια που έκλεισε στις συσκευασίες της η ΤΙΚΤΑΚ!

Το «Hola Espressionism» είναι το ιδανικό σημείο να σταματήσεις πριν τη δουλειά ή στη βόλτα σου για έναν καφέ, ή αν έχεις χρόνο, να καθίσεις για να τον απολαύσεις με την περαντζάδα της Βενιζέλου.

Το «Hola Espressionism» σε λίγο καιρό θα είναι κοντά μας και μέσω υπηρεσίας delivery. Προς το παρόν, μπορείτε με ένα τηλέφωνο στο 2331022852 να παραγγείλετε τον καφέ σας, να σας τον ετοιμάσουν και να σας τον παραδώσουν στο δρόμο της Βενιζέλου.

«Hola Espressionism»
Βενιζέλου 34, Βέροια
Τηλ. 2331022852
Instagram:holaespressionism

Δείτε φωτογραφίες του νέου καταστήματος:



































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ