Quantcast

http://picasion.com/

Χωρίς Σιμόνι η Βέροια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου - Δηλώσεις Γεωργιάδη

Με μοναδική απουσία αυτή του τιμωρημένου Σιμόνι, η Βέροια θα υποδεχθεί την Κυριακή το μεσημέρι τον Ολυμπιακό Βόλου. Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε το Σάββατο το μεσημέρι και αμέσως μετά ανακοινώθηκε η αποστολή για το παιχνίδι. Στην αποστολή ο κ. Γεωργιάδης συμπεριέλαβε τους:
Μπλατσιώτη, Βοσνιάδη, Μουχάλη, Μπλέτσα, Πεταυράκη, Χατζάρα, Μαραγκό, Τσιμόπουλος, Στάμου, Ταΐρη, Πολύζο, Μεληκιώτη, Βεργώνη, Μανιώτη, Ζούρκο, Κανούλα, Πέντα, Πασά, Λεφίδη.

Γεωργιάδης: «Προετοιμαστήκαμε για ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα»

Μιλώντας για το Κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο τεχνικός της Βέροιας Κώστας Γεωργιάδης σχολίασε: «Μετά από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στη Ρόδο αντιμετωπίζουμε άλλη μια πρόκληση σε αυτό το πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της football league. Προετοιμαστήκαμε να διεκδικήσουμε με αποφασιστικότητα άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα μας και ευελπιστούμε με την συμπαράσταση του κόσμου μας να πετύχουμε το στόχο μας!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ