Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα πάντα όλα για το Βέροια Vs Kαβάλα - Ανάλυση και κριτική από τον Άρχοντα!

Η ήττα από την Καβάλα πόνεσε. Έβλεπα την απογοήτευση στις φάτσες των φιλάθλων. Έφυγαν από το γήπεδο με σκυμμένο το κεφάλι. Και κάποιος ή κάποιοι ευθύνονται για αυτό! Εκεί που πηγαίναμε να σηκώσουμε κεφάλι, πάλι τέζα ο καμπούρης. Η Βέροια δεν έπαιξε καθόλου καλά και δεν
δικαιούται τίποτα από το συγκεκριμένο ματς. Να είμαστε παντελονάτοι και να μιλάμε με την γλώσσα της αλήθειας. Από που να ξεκινήσω και που να τελειώσω. Θα αρχίσω από το τέλος καλύτερα. Ένα μήνυμα προς την διοίκηση. Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση. Το φωνάζει η ίδια η ενδεκάδα. Χρειαζόμαστε ένα καλό στόπερ, ένα δεξί μπακ, δύο χάφαρους που να ξέρουν 100 κιλά μπάλα και έναν επιθετικό που να το παστελώνει. Αυτά για την Football League, γιατί αν θέλεις να ανέβεις στην Super League 2, χρειάζεσαι άλλους τέσσερις παίκτες. 
Στο χθεσινό ματς δεν υπήρχε κέντρο. Δεν είδα καθόλου δημιουργία, δεν έγιναν καθόλου ευκαιρίες. Έβλεπα μια αναρχία στο παιχνίδι και οι παίκτες να μην γνωρίζουν που πατάνε και που βρίσκονται. Η μπάλα πήγαινε συνεχώς παράλληλα και πίσω. Ούτε μια κάθετη ρε γαμώτο, ούτε μια πλαγιοκόπηση, ούτε ένα τριγωνάκι.  Τίποτα απολύτως!

Μεγάλες ευθύνες έχει ο προπονητής. Τα είχα πει, και σε παλαιότερες αναρτήσεις. Θέλω να τον δω πριν τον κρίνω. Και με την Τρίγλια που τον πήρε ο ύπνος στον πάγκο και χθες με την αδράνειά του, με απογοήτευσε! Όταν βλέπω προπονητή κατά την διάρκεια του ματς να έχει τα χέρια στις τσέπες και να προσπαθεί να αλλάξει την ροή του παιχνιδιού με παλαμάκια, λέω από μέσα μου, ωρέ που πάμε! 

Την ώρα που η Καβάλα είχε Παύλο Δερμιτζάκη, ο οποίος έχει παραστάσεις από ΠΑΟΚ, έχει παίξει μέσα στο ΟΑΚΑ αντίπαλος της ΑΕΚ, στο Καραϊσκάκης κόντρα στον Ολυμπιακό, ακόμα και στην έδρα της Φενέρμπαξε, την οποία και απέκλεισε κιόλας, ο δικό μας έχει παραστάσεις από την Τρίγλια. Αυτό τα λέει όλα! Δεν μπορείς να βασίζεσαι σε άπειρους προπονητές. Μακάρι στο μέλλον να με διαψεύσει για το καλό της ομάδας! Θα του δώσω μια ακόμη τελευταία ευκαιρία...

Πάμε τώρα στα αγωνιστικά... Όταν βλέπω να κάνει παιχνίδι ο Μαραγκός, λέω από μέσα μου, αντίο ζωή το έργο. Δεν γίνεται να σου κάνει παιχνίδι ο στόπερ σου. Σε ποιο ουράνιο και τόξο τα είδατε αυτά τα πράγματα; Η ομάδα έπαιζε καμινάδα σύστεμ και μπαλιές 4ο μέτρων, μπας και πάρει μπαλιά ο επιθετικός και κάνει καμιά ατομική ενέργεια. Αυτό δεν λέγεται ποδόσφαιρο, κύριοι!

Ο καλύτερος παίκτης της Βέροιας ήταν ο Ταΐρης. Έτρεχε, έκοβε, ζητούσε μπάλα, προσπαθούσε να δώσει κάθετες, αλλά τι να σου κάνει μόνος του. Επίσης και ο τερματοφύλακας πήγε καλά. Έκανε δύο-τρεις καλές αποκρούσεις. Αλλιώς το σκόρ θα ήταν 0-4. Πάλι καλά να λέμε δηλαδή. Όλοι οι άλλοι κοιμόντουσαν. Σ' όλο το ματς δεν έκαναν ούτε μια ευκαιρία. Ρε ούτε μια ευκαιρία; Είναι απίστευτο! Μια κεφαλιά εκεί στο 80' και τίποτα άλλο. Ενδεικτικό είναι πως τρώμε το γκολ στο 58' και μέχρι το 80' δεν έχουμε μπει καν στην αντίπαλη περιοχή. Καμία αντίδραση...
Τόσο ο Πασάς, που κακά τα ψέματα, το κατέχει το τόπι, όσο και ο Σιμόνι ήταν σε ρηχά νερά. Πέντα, Πολύζος και Ζούρκος στα χαφ, ώσπου να συνεννοηθούν μεταξύ τους, η Καβάλα είχε φτάσει στην αντίπαλη περιοχή! Με τα μάτια μάρκαραν στις αντεπιθέσεις. Για τον Στάμου, τι να πω; Εκεί που παραπάτησε στην φάση που βγήκαν οι Καβαλιώτες τετ-α-τετ, τα λέει όλα!
Τι να πω; Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Πέσαμε πλέον στην τρίτη θέση. Τα Τρίκαλα έχουν ξεφύγει έξι βαθμούς, αλλά το χειρότερο είναι η εικόνα της ομάδας. Με τέτοιες εμφανίσεις όπως με την Τρίγλια και με την Καβάλα, δεν πας πουθενά. Άσε που ο κόσμος δεν γουστάρει τέτοιο θέαμα. Εμείς οι παλιοί που έχουμε δει παικταράδες στη Βέροια, θέλουμε να δούμε και λίγη μπαλίτσα ρε παιδιά. Έλεος δηλαδή! Βγάλτε θυμό, πεισμώστε και νικήστε την επόμενη αγωνιστική μέσα στoν Ασπρόπυργο! Γιατί αν χάσουμε και εκεί, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πάρα πολύ...

6 σχόλια:

  1. Άκου φίλε Αλέφα που κάνεις ωραίες αναλύσεις. Καταρχήν δεν σε καταλαβαίνει κανείς γιατί αυτοί που απευθύνεσαι δεν σκαμπαζουν από ποδόσφαιρο. Μυαλοπωληδες είναι όλοι τους. Δεύτερον: Η Βέροια είναι ένα μεγάλο χωριό. Λίγο καλύτερη από τη Μελίκη. Το ότι έχει ομάδα στην τρίτη εθνική πολύ τις είναι. Όποιος θέλει να δει ματσάρες πάει Θεσσαλονίκη. Όπως για τα ψώνια του. Το χωριό είναι για καμιά βόλτα στην Ελιά και κανά καφενείο. Τίποτα άλλο. Όταν ο κόσμος αλλάζει και σεις κοιμαστε όρθιοι μην περιμένεις και πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα η Βέροια ειναι χωριο τοτε ασχολησου με την ομαδα σου στην Θεσσαλονίκη και ασε αυτους που αγαπανε την πολη τους να ασχοληθουν. Μαλλον σε κόβω για οπαδο της ασπρομαυρης ξεφτιλας οποτε ασχολήσου με τα δικα σας.. Αντε με την καθε κουραδα που θελει να γινει σκατο.

      Διαγραφή
    2. Την είδαμε τη μεγάλη αγάπη σας όταν η Βέροια ήταν στην Α' Εθνική. Όλο κι όλο 300 εισητήρια κόβατε στο γήπεδο και όλοι οι μυαλοπώληδες κάνατε μόνο κριτική. Καθήστε εκεί στην τρίτη εθνική και μην κουνιέστε. Να κερδάτε την κάτω Πλατανιά και την πάνω Βρυσούλα. Άντε βλαχάρες που θέλετε και μεταξωτά βρακιά. Κλείστε καμιά λακούβα στο χωριό σας. Άμα δίνατε είσητήρια στα αδέσποτα θα γέμιζε το γήπεδο!!

      Διαγραφή
    3. Τι λέτε σοβαρά; εδώ είναι χωριό και δεν ξέρουμε από μπάλα; Έξυπνος; Τον κακό σου τον καιρό ασυναισθητε η Βέροια έχει ιστορία και είναι πάνω από όλους, στρατοοπαδε. Πάνε στον οχλο και άσε τον ρομαντισμό και την αγνή ποδοσφαιρική αγάπη για εμάς, μόνο Βέροια έως τοπικό.

      Διαγραφή
  2. MPRABO SOU ALEFA KAI AUTOS O PROPONHTHS EINE SKORPOXORH SYSTEM,,EXHS DIKEO 2 PEXNIDIA 1 BATHMO ,,KAI O PROPONHTHS ME TA XERIA STHN TSEPH ,LES KAI PAH STO PAZARH,,AN KERDIZAME TO PROHGOUMENO PEXNHDI, DEN THA PHRAZR H HTA APO KABALA,,EDO KATEBAZH SHSTHMA ,SKORPOXORH. KAI POLH SOSTA TO EPISHMENHS ,,TRIGLIA MAS KATANTHSE ,KAI ERXONTE XHROTERA ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ?
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΠΑΣΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ