Quantcast

http://picasion.com/

Απίστευτος Ραπτόπουλος έκανε άνω-κάτω την κερκίδα - Γιατί τραβούσαν τα μαλλιά τους οι Βεροιώτες φίλαθλοι;

Προέβλεψε το τελικό αποτέλεσμα από το 30'
Η παρουσία του Κωστή Ραπτόπουλου στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε. Από την έναρξη του αγώνα, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω στον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος με την πληθωρική
εμφάνισή του τρέλανε τους φιλάθλους της Βέροιας. Κοινωνικός, επικοινωνιακός και με θανατηφόρες ατάκες έκανε μια άνω-κάτω μια ολόκληρη κερκίδα και παρουσίασε μια ποδοσφαιρική ανάλυση, τύφλα να έχει ο Νίκος Αλέφαντος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, o εκκεντρικός ραδιοφωνικός παραγωγός, γύρω στο 30 λεπτό της συνάντησης δέχθηκε μια κλήση από μια φίλη του που παίζει μανιωδώς online στοίχημα, (μέχρι και πρωτάθλημα Β' κατηγορίας της Κίνας) -κατά δήλωση του Ραπτόπουλου- και τον ρώτησε που βρίσκεται. Εκείνος της απάντησε πως παρακολουθεί την ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και της Καβάλας. 

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το τι βλέπει από το συγκεκριμένο ματς για να το παίξει, της απάντησε: «Η Καβάλα είναι ανώτερη στον αγώνα. Βλέπω να νικάει εύκολα τη Βέροια. Παίξτο διπλό με τελικό σκορ 0-2. Η «Βασίλισσα» έτσι πως παίζει δεν πρόκειται να βάλει ποτέ γκολ, αντιθέτως θα το φάει κιόλας. Και όταν θα ανοιχτεί για να ισοφαρίσει, θα φάει και το δεύτερο»!

Όπως είναι λογικό, το τηλεφώνημα αυτό, μόνο ασχολίαστο δεν έμεινε από τους οπαδούς της Βέροιας, οι οποίοι τον κριτίκαραν για τα λεγόμενά του και του έκαναν καζούρα πως θα πέσει έξω στις προβλέψεις του. 

Η ώρα κυλούσε, με τη Βέροια να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ και την Καβάλα να κερδίζει κόρνερ. Ήταν το 58' λεπτό, όταν η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ευτύχισε να προηγηθεί με 0-1, ύστερα από καρφωτή κεφαλιά του Γαβριηλίδη. Τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά για τους θεατές, με τον Ραπτόπουλο να αφήνει την θέση του και να παρακολουθεί όρθιος το ματς.



Λίγο πριν το τέλος του αγώνα και ενώ η Βέροια έκανε την απέλπιδα προσπάθεια για να ισοφαρίσει, η Καβάλα με μια ξαφνική αντεπίθεση στο 93' κέρδισε «μπενάλντι» (που λέει και ο Μελισσανίδης!), το οποίο ευστόχησε ο Ορφανίδης.

Ο διάσημος τηλεοπτικός αστέρας της «Μαρμίτας» επιβεβαιώθηκε τελικά για τις προβλέψεις του, με τους φιλάθλους της Βέροιας να μένουν «παγωτό» και να μην μπορούν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί. 

Άγνωστο παραμένει, αν η φίλη του Ραπτόπουλου το έπαιξε τελικά στο στοίχημα και τι ποσό κέρδισε τελικά...

2 σχόλια:

  1. Τι δουλειά είχε ξαφνικά ο γνωστός δημοσιογράφος/στοιχηματζής Ραπτόπουλος
    Μήπως το διπλό ήταν στημένο ; γιατί το εφράξαν αρκέτοι book απο το μεσημέρι και μετά;!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ