Quantcast

http://picasion.com/

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο!

Πρωτοχρονιά στο γήπεδο βρήκε τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας, οι οποίοι προετοιμάζονται πυρετωδώς για το δύσκολο αγώνα εκτός έδρας στην Ρόδο με αντίπαλο τον Διαγόρα. Τόσο παραμονή πρωτοχρονιάς, όσο και ανήμερα, το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του
Ταγαροχωρίου και έκανε προπόνηση μέσα σε έντονο κρύο. Το ματς του πρωταθλήματος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Ιανουαρίου και από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα απουσιάσει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Γιάννης Πασάς. Στο «στρατόπεδο» της Βέροιας υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα που θα φέρει τη «Βασίλισσα» ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της, που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Super League 2. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, οι παίκτες ήταν καλεσμένοι στην «Ελιά» και απόλαυσαν ένα μοναδικό barbeque party με συνοδεία... σόδας και πορτοκαλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ