Quantcast

http://picasion.com/

Προβλήθηκαν τα πρώτα πλάνα από τη Βέροια στο «Κόκκινο Ποτάμι»

Το 17ο επεισόδιο της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» προβλήθηκε την Κυριακή το βράδυ, με τους τηλεθεατές να καθηλώνονται μπροστά στο δράμα που άρχισε σιγά σιγά να ξετυλίγεται. Οι πορείες θανάτου ξεκίνησαν, με ολόκληρες οικογένειες Ελλήνων του Πόντου να ξεριζώνονται από τα σπίτια
τους. Ένα τέτοιο καραβάνι ξεκίνησε και από την Αμισό, την πόλη όπου ζει η οικογένεια Παυλίδη και που πλέον το σκηνικό που την φιλοξενεί είναι η Μπαρμπούτα, όπως είδαμε και στα πρώτα πλάνα. Μέσα στο καραβάνι και η οικογένεια των πρωταγωνιστών, εκτός του Θέμη, που μαζί με τον αδερφό της γυναίκας του κρύβονται στα βουνά γύρω από την πόλη.
Στο επεισόδιο της Κυριακής τους είδαμε να περιπλανώνται στις όχθες του ποταμού κάτω από τη Μπαρμπούτα και στη συνέχεια να παρακολουθούν τους Τούρκους αστυνομικούς στην Εβραϊκή Συνοικία και Τούρκους πρόσφυγες που άρχισαν να καταλαμβάνουν τα σπίτια τους.
Από δω και πέρα αρχίζει να ξετυλίγεται η Γενοκτονία και να κορυφώνεται η σειρά, με τη Βέροια να αποτελεί πλέον σκηνικό για πολλά σοκαριστικά πλάνα. Αυτό μας είχε πει εξάλλου και ο σκηνοθέτης της σειράς κατά τη διάρκεια των 10ήμερων γυρισμάτων στην πόλη μας. Η Βέροια θα φιλοξενήσει το δεύτερο και θλιβερό κομμάτι του «Κόκκινου Ποταμιού». Βέβαια, τώρα θα περιμένουμε με μεγαλύτερη ανυπομονησία τα νέα επεισόδια, για να δούμε την Βέροια αλλά και πολλοί Βεροιώτες που συμμετείχαν ως βοηθητικοί ηθοποιοί στα γυρίσματα, θα περιμένουν να δούνε τον εαυτό τους στην τηλεόραση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ