Quantcast

http://picasion.com/

Ποιος είναι αυτός που έκλεψε την καρδιά της Μπέλλα;

Πάει το χάσαμε το κορμί πατριώτη! Και στα ξένα θα πάει και ερωτευμένη είναι! Ο λόγος για την Ιωάννα Μπέλλα, η οποία τόνισε στην κάμερα του «Πρωινού» ότι θα φύγει από την Ελλάδα και μίλησε με τρυφερά λόγια για τον αγαπημένο της. «Πού ξέρεις μπορεί και το αγόρι μου να έρθει στο εξωτερικό ή να μένει
εκεί» είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μπέλλα! Και τόνισε: «Δεν μιλάω για τα προσωπικά μου, σέβομαι το γεγονός ότι ο άνθρωπός μου δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο… οπότε είναι πίσω από τα φώτα και δεν θα ήθελα να τον εκθέσω. Σίγουρα σε κάποια έξοδό μας που είμαι στην Ελλάδα να μας βρουν κάπου, δεν το κρύβω…»! Είναι ευτυχισμένη και ερωτευμένη και φαίνεται! Και το ερώτημα που γεννάται είναι: «Ποιος να είναι άραγε αυτός ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της όμορφης Βεροιώτισσας; Είναι από την Ημαθία ή από την Αθήνα;»

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ