Έκοψε την πίτα της η Εφορεία Αρχαιοτήτων

Με την παρουσία των μελών του προσωπικού της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας και του Συλλόγου των Φίλων του Πολυκεντρικού Μουσείου Αιγών και του Δικτύου του, έγινε μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα η κοπή της πατροπαράδοτης βασιλόπιτας. Στην εκδήλωση, η Έφορος Αρχαιοτήτων Ημαθίας
Αγγελική Κοτταρίδη, αναφέρθηκε στο πολυσήμαντο και πλούσιο έργο της υπηρεσίας της, το οποίο υλοποιήθηκε στη διάρκεια του 2019, καθώς επίσης και στον προγραμματισμό των δράσεων για το 2020. Πολλές από τις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν αλλά και από αυτές που πρόκειται να πραγματοποιηθούν, γίνονται και με τη συνέργεια του Συλλόγου των Φίλων. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης που χαιρέτησε τους προσκεκλημένους, ο Αντιδήμαρχος Αλ'εξανδρος Τσαχουρίδης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας Άρης Λαζαρίδης.

Δείτε φωτογραφίες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ