Quantcast

http://picasion.com/

Με πολύ κόσμο το ποδοσφαιρικό event στη μπουτίκ της Βέροιας

Ένα όμορφο ποδοσφαιρικό event διοργάνωσε το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου 2020 η ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στη μπουτίκ της ομάδας που φιλοξενείται στο κατάστημα αθλητικών ειδών «Spot Team» στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 28, παρουσία πολλών φίλων της
ομάδας, φιλάθλων, ποδοσφαιριστών, μελών της Διοίκησης, του τεχνικού team και ανθρώπους του αθλητικού και επιχειρηματικού κόσμου της Βέροιας, καθώς και των αθλητών όλων των ηλικιακών τμημάτων της ΠΑΕ ΝΠΣ Βέροια. Ο κόσμος που παραβρέθηκε στην εκδήλωση, είχε την ευκαιρία να δει τις εμφανίσεις της «Βασίλισσας» για την αγωνιστική σεζόν 2019-20 φορεμένες από τους παίκτες της ομάδας, απόλαυσε μουσική και μπουφέ με εδέσματα, ενώ είχε την ευκαιρία να προμηθευτεί αθλητικό υλικό που χρησιμοποιεί η ομάδα, κασκόλ και κούπες με το λογότυπο της «Βασίλισσας». 

Στην εκδήλωση, εκτός από τους ποδοσφαιριστές της Βέροιας και την προπονητική ομάδα, παραβρέθηκαν αθλητές των τμημάτων μικρών ηλικιών με τους προπονητές τους και ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Μεταξάς. Την διοίκηση εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Χρήστος Μπίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος Αχιλλέας Μπίκας, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας Κωνσταντίνος Μπίκας και ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων Δημήτρης Ντέλλας.

Ο φακός του veriotis.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει το πλούσιο φωτορεπορτάζ:







































































 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ