Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έκοψαν την πίτα τους οι Παλαίμαχοι της «Βασίλισσας»

Ποδοσφαιρική γιορτή!
Την καθιερωμένη γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του διοργάνωσε για το 2020 ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ΓΑΣ και ΠΑΕ Βέροιας, το βράδυ της Δευτέρας 27 Ιανουαρίου στον πολυχώρο της Ελιάς. Όπως κάθε χρόνο, η κοπή της πίτας εξελίχθηκε σε ποδοσφαιρική γιορτή, με παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, παράγοντες της ομάδας, εκπροσώπους του αθλητικού, του πολιτικού, του επιχειρηματικού, του ιατρικού, του νομικού και του δημοσιογραφικού κόσμου, καθώς και φίλους της ΠΑΕ Βέροιας, να δίνουν το παρών. 
Την παρουσίαση της βραδιάς ανέλαβε ο Ναουσαίος δημοσιογράφος Κώστας Μπλιάτκας, ο οποίος πρότεινε να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η εκδήλωση, με τη συμμετοχή περισσότερων ανθρώπων του ποδοσφαίρου, ακαδημιών, ποδοσφαιριστών, προπονητών κτλ.
Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Συλλόγου Τάκης Παπατζίκος εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία παλαιμάχων ποδοσφαιριστών για πρώτη φορά στην εκδήλωση αλλά μνημόνευσε και όσους παλαιμάχους δεν είναι πια ανάμεσά μας.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος Απόστολος Νεστορόπουλος, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Στέργιος Διαμάντης πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόου Βέροιας Φώτης Καραβασίλης, ο Χρήστος Μουχτάρης ως εκπρόσωπος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων, ο επίτιμος αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Θανάσης Ακριτίδης που τιμάει κάθε χρόνο την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Έδεσσας και με Ημαθιώτικη καταγωγή Δημήτρης Γιάννου, καθώς και παίκτες και το τεχνικό team της ομάδας της Βέροιας.
Κατά τη διάρκεια της βραδιά τιμήθηκαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Θωμάς Λιόλιος και Γιώργος Σιούτης για την προσφορά τους στην ομάδα, ο επί χρόνια πρόεδρος της «Βασίλισσας» Σάκης Λιμπάντσης για την προσφορά στον Σύλλογο, στον γιατρό Γιώργο Μηνά για την προσφορά του στην ομάδα, τον πρόεδρο του ΝΠΣ Βέροια Χρήστο Μπίκα για την ενεργή συμμετοχή του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της ομάδας και τον πρόεδρο της προσωρινής Διοίκησης του ΓΑΣ Βέροια Μιχάλη Σακαλή, που συνέβαλε τα μέγιστα για την αναγέννηση του Συλλόγου. 
Ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Άγγελο Σπυρίδων και η βραδιά συνεχίστηκε με ζωντανή μουσική, που παραδοσιακά άνοιξε το πρόγραμμα με τον ύμνο της «Βασίλισσας του Βορρά».

Δείτε φωτογραφίες:








 





 



 


 





 




























































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ