Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοπή πίτας και πρώτη συνέλευση για τους Φωτογράφους της Ένωσης ΚΔ Μακεδονίας

Με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη της και τις οικογένειές τους, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 στα Γιαννιτσά, η πρώτη γενική συνέλευση και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Καλλιτεχνών Φωτογράφων Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Φωτογράφοι -
μέλη της Ένωσης από την Ημαθία, τα Γρεβενά, την Καστοριά, την Κοζάνη, την Πέλλα και την Φλώρινα, συναντήθηκαν φέτος στα Γιαννιτσά, ανταλλάσσοντας πολλές ευχές για τη νέα χρονιά. Ο Βεροιώτης Πρόεδρος Δημήτρης Κοντσίδης και όλο το Δ.Σ. αφού καλωσόρισαν τα πολλά νέα μέλη που γράφτηκαν στην Ένωση, ενημέρωσε για τις πρόσφατες εξελίξεις στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φωτογράφων αλλά και για όλες τις εκδηλώσεις που έχει δρομολογήσει η Ένωση στο προσεχές διάστημα, όπως είναι το 2ο workshop της Θεσσαλονίκης.
Τα μέλη μοιράστηκαν πολλά δώρα από τους χορηγούς της πίτας, τον Nikos Iliopoulos, την εταιρεία PROLAB Digital Photo Printing, το InPozar - Λουτρά Πόζαρ, την εταιρεία Cameralab και την κα Μουστάκα. Το ΔΣ και όλα τα μέλη εύχονται σε όλους μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και δημιουργικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ