Quantcast

http://picasion.com/

Πασίγνωστος δημοσιογράφος «έσκασε μύτη» στο γήπεδο της Βέροιας και προκάλεσε χαμό! Ποιος είναι;

«Κατσικοπόδαρος»! 
Μια φορά ήρθε στη Βέροια και χάσαμε!
Μια απρόσμενη επίσκεψη είχαμε στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση μεταξύ της Βέροιας και της Καβάλας. Ένας από τους κορυφαίους αθλητικούς δημοσιογράφους και ραδιοφωνικός παραγωγός εθεάθη στις εξέδρες του
Δημοτικού Σταδίου και παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον το ντέρμπι-κορυφής της Football League. Κάθισε στην σκεπαστή μαζί με δύο φίλους του, χωρίς ωστόσο να δώσει το «παρών» στην εξέδρα των επισήμων. Καθ' όλη την διάρκεια του παιχνιδιού είχε συνομιλίες με γνωστούς Βεροιώτες, όπως για παράδειγμα τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Γιώργο Μαραγκό, ενώ δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες από το κινητό του. Ο λόγος φυσικά για τον Κωστή Ραπτόπουλο, ο οποίος άφησε για λίγο την Συμπρωτεύουσα και επισκέφθηκε την πρωτεύουσα της Ημαθίας.
Ο παρουσιαστής της «Μαρμίτας», με το καυστικό χιούμορ και τις ανατρεπτικές απόψεις, μετά το τέλος του παιχνιδιού πήγε στα αποδυτήρια της Καβάλας και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον Παύλο Δερμιτζάκη, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ο Α.Ο.Κ. έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και ότι δίκαια πήρε τη νίκη. Μάλιστα, του έκανε ιδιαίτερη εντύπωση που η εν λόγω ομάδα βασίζεται σε γηγενείς ποδοσφαιριστές, καθώς 7 από τους 11 που αγωνίστηκαν στην αρχική ενδεκάδα προέρχονται από το νομό Καβάλας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο εκκεντρικός παρουσιαστής ήρθε για πρώτη φορά φέτος στο γήπεδο της Βέροιας, με τη «Βασίλισσα» να δέχεται την πρώτη εντός έδρας ήττα της. Τον λες και «Κατσικοπόδαρο» τον «Ραπ»!

5 σχόλια:

  1. Ναι αυτό φταίει... Ας επαιζαν μπάλα να κέρδιζαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο μόνος πασίγνωστος δημοσιογράφος στην Βέροια είναι ο Λαικούρας. Όλοι οι άλλοι είστε για τα γίδια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ADERFE O BERIOTIS EINE KORYFH ,O LAIKOURAS KAPOS XLOMOS KAI KYTAH ME TA KIALIA ,,DEN XRHAZONTE EKSYPNADES ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρουσιαστής ραδιοφωνικών εκπομπών το φαλακρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ