Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τάκης: «Να οδηγήσουμε τον Φίλιππο σε νέα εποχή»

Δηλώσεις έκανε ο Γιώργoς Τάκης που μαζί με τον Στέργιο Παπαδημητρίου ανέλαβαν τη διοίκηση του Φιλίππου. Ο κ. Τάκης τόνισε την επιθυμία για πολλές αλλαγές στην ομάδα της Βέροιας που καταφέρουν να κρατήζουν τον Φίλιππο «ζωντανό», υπογραμμίζοντας την ανάγκη συσπείρωσης του κόσμου σε αυτό το νέο
ξεκίνημα. «Αναλαμβάνουμε με ευθύνη τη διοίκηση και τη διαχείριση του χάντμπολ του Φίλιππου Βεροιας. Καταρχάς βλέπαμε οτι τα πράγματα στον Φίλιππο δεν πηγαίνανε καλά, υπήρχε απαξίωση από πολλούς ανθρώπους και δεν αναφέρομαι μόνο στη διοίκηση του σωματείου αλλά γενικά από όλο τον κόσμο της Βέροιας. Έτσι αποφασίσαμε με τον Στέργιο Παπαδημητρίου να πάρουμε την ευθύνη να κρατήσουμε τον Φίλιππο ζωντανό. Προερχόμαστε και οι δύο από τον σύλλογο ως αθλητές και χρόνια προσφέρουμε σε αυτόν ο καθένας από το δικό του πόστο. Και οι δύο γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι πρέπει να συσπειρώσουμε τον κόσμο της Βέροιας ώστε να δημιουργήσουμε ξανά ένα Φίλιππο δυνατό, που θα είναι πρωτοπόρος και θα καταφέρει να μείνει ζωντανός», δήλωσε ο κ. Τάκης και συνέχισε: «Θέλουμε ο Φίλιππος να είναι οργανωμένος και σύγχρονος. Να τον οδηγήσουμε σε μία νέα εποχή, πέρα από συμφέροντα με μοναδικό μας στόχο να κρατήσουμε τον Φίλιππο ζωντανό και δυνατό».

«Ακόμα είμαστε σε συσκέψεις και ψάχνουμε τον σχεδιασμό. Δεν πήγαινε άλλο να βλέπουμε τον Φίλιππο να κατευθύνεται στα «βράχια» και καλό είναι όλες οι υγιείς δυνάμεις-άνθρωποι που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και θέλουν να προσφέρουν σ’ αυτόν να μας ακολουθήσουν», κατέληξε ο κ. Τάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Τάκης αποτελεί επί πολλά χρόνια άνθρωπο του συλλόγου κι έχει την δυνατότητα να συσπειρώσει και πάλι τους Βεροιώτες γύρω από το τμήμα. Παράλληλ μπορεί να βοηθήσει οικονομικά μέσω των επιφανών επιχειρηματιών και των γνωριμιών του, λόγω της διαφημιστικής εταιρείας μάρκετινγκ που διαθέτει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ