Στάθηκε για πρώτη φορά στα πόδια του ο Παναγιώτης - Ραφαήλ

Τα πρώτα ενθαρρυντικά σημάδια από τη θεραπεία
Τα πρώτα ενθαρρυντικά μηνύματα για την πορεία του Παναγιώτη - Ραφαήλ γνωστοποίησαν οι γονείς του, μέσα από τη σελίδα που δημιούργησαν στο facebook για τη στήριξη και ενίσχυση του αγώνα για τη θεραπεία του. Ο Παναγιώτης - Ραφαήλ,
βρίσκεται στη Βοστώνη, όπου συνεχίζει τη θεραπεία του. Η υγεία του μικρού παιδιού, που συγκίνησε και κινητοποίησε όλη την Ελλάδα, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασαν οι γονείς του στη σελίδα «Γίνει ο ήρωας του Παναγιώτη Ραφαήλ», που δείχνει τον Παναγιώτη - Ραφαήλ να στέκεται για πρώτη φορά λίγο στα πόδια του. Οι γονείς του δηλώνουν ενθουσιασμένοι, ευχαριστούν τον κόσμο που βοήθησε να γίνει αυτό το θαύμα, ενώ αναφέρουν ότι έχουν ακόμη πολύ δρόμο.
«Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα», έγραψαν οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ. 

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ