Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Μουρίνιο», το κατενάτσιο και η τουλούμπα!

Μεγάλη νίκη της Βέροιας απέναντι σ' έναν αντίπαλο που μόλις έδιωξε τον άσχετο τον Γράφα θεωρείται πλέον από τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίες. Τα έλεγα, όταν κάποιοι μας τον φόρτωσαν στη Βέροια και η ομάδα πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, παίζοντας με τον Χαροντάκη για δεξί μπακ. Είδα το ματσάκι
με τον Ολυμπιακό Βόλου, το οποίο είχε πολύ τακτική και αυτό μου άρεσε πολύ. Ο Γεωργιάδης έστησε πολύ καλά την ομάδα και ευτύχισε να βρεθεί από νωρίς κοντά στο σκορ. Μετά έκανε διαχείριση του ματς και με την λήξη του αγώνα ήταν ο πρώτος μάγκας. Ακούω από κάτι άσχετους και πουθενάδες, να μωρέ η Βέροια δεν έπαιξε δημιουργικό ποδόσφαιρο και στον δεύτερο ημίχρονο κλείστηκε στην άμυνά της και ότι θα μπορούσε να ισοφαριστεί. 
Τι λες βρε τραχανοπλαγιά; Τι λες βρε μυρωδιά από μπάλα; Που τα έμαθες αυτά τα γράμματα; Που δεν ξέρεις αν το τόπι μέσα έχει πανί ή αέρα. Έτσι έπρεπε να παίξει η «Βασίλισσα»! Με τον Θεοδοσιάδη στον πάγκο το τελικό σκορ θα ήταν 1-1, γιατί θα το έτρωγες το γκολ στο 65' και μετά αντίο ζωή το έργο. Τα ξέχασες που στον πρώτο γύρο ερχόντουσαν τα χωριά και σου παίρνανε ισοπαλία στην έδρα σου; Γιατί αυτοί οι προπονητές θέλουν δήθεν να διδάξουν το μοντέρνο ποδόσφαιρο. Κάτσε τώρα στον ΟΑΕΔ σου και ψάξε για ομάδα. 

Ο Γεωργιάδης, αφού δεν μπόρεσε να κάνει το 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, μετά φύλαξε τον κώλο του και καλά έκανε. Προς το τέλος που οι Βολιώτες τα φτύσανε, ισορρόπησε το ματς και έφυγε νικητής. Απλά πράγματα... Ξέρει η πάπια που είναι η λίμνη! «Μουρίνιο» ο Γεωργιάδης έπαιξε το κατενάτσιό του και πήρε τους τρεις πόντους.

Επειδή όμως θέλω να είμαι δίκαιος και αντικειμενικός, τα σημάδια κόπωσης που έδειξε η ομάδα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με ανησύχησαν πολύ. Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση. 

Κακά τα ψέμματα. Εμείς είμαστε οι κερδισμένοι της αγωνιστικής, μετά την ισοπαλία του Ιωνικού στην έδρα του με τον Θεσπρωτό και την γκέλα των Τρικάλων με τον Διαγόρα. Θέλουμε το διπλό μέσα στην Τρίγλια και μετά νίκη κόντρα στο Τρίκαλο. Αν πάρεις τους έξι βαθμούς, τότε Super League ερχόμαστε. 

Γεωργιάδη, άκου τον «παππού» και μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα που γράφει από δόξα και όχι γιατί είναι pay roll. Το ματσάκι στην Τρίγλια είναι πολύ δύσκολο για εσένα προσωπικά. Ναι σε εσένα μιλάω! Σε περιμένουν με ανοιχτές αγκάλες. Θα κάνουν σαν απατημένες σύζυγοι. Το ότι έφυγες και ήρθες στη Βέροια, τους δίνει έξτρα κίνητρο για να τα δώσουν όλα κόντρα στη «Βασίλισσα». Παίξε έξυπνα και με μυαλό στο κεφάλι. Άστους να τα δώσουν όλα στο πρώτο 30λεπτο και μετά «σκότωσε» τους με μαεστρία. 

Πήραν και καινούργιο προπονητή και θα έχουν διαφορετική ψυχολογία. Θέλει υπομονή και να τους χτυπήσεις σαν κόμπρα. Αν πας το παιχνίδι «μποξ του μποξ», θα χάσεις! Θέλει διαμονισμένη διαχείριση και φύγε με το μισό μηδέν. Ούτε καλή μπάλα, ούτε κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Δεν θα θυμάται κανείς, αν αυτά τα ματς τα πήρες με αμυντική ή επιθετική λειτουργία. Μόνο το τελικό αποτέλεσμα θα θυμούνται όλοι. 

Και αν τερματίσεις πρώτος στο πρωτάθλημα, θα είσαι ο πρώτος μάγκας της κατηγορίας. Αν τερματίσεις δεύτερος, θα είσαι ο δεύτερος μάγκας της Football League και αν τερματίσεις τρίτος... πήγαινε στον Κριαρά και φάε μια τουλούμπα, ολόκληρη και χωρίς να την δαγκώσεις!

3 σχόλια:

  1. ALEFAS SPEAK!!!
    ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και ο κύριος Θεοδοσιάδης σας άφησε εδώ και καιρό ,δεν καταλαβαίνω την εμμονή προς το πρόσωπο του.Τόσο πολύ σας πείραξε;Και ναι εμείς οι νεολαίοι γουστάρουμε να βλέπουμε μοντέρνο ποδόσφαιρο και όχι το ποδόσφαιρο του παππού μου.Τι δεν καταλαβαίνεται;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κοψτε αυτον το ανθρωπο απο εδω μεσα...Φθανει εχει καταντησει σαν τον Σαβα θεοδωριδη...Ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ