Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παγωνιά στην Ημαθία - Στους -4 το πρωί η θερμοκρασία

Μπορεί ο χιονιάς να μην μας έκανε την χάρη, το χειμωνιάτικο και τσουχτερό κρύο όμως δεν λέει να υποχωρήσει. Οι θερμοκρασίες που καταγράφονται τις πρωϊνές ώρες στις πόλεις της Ημαθίας έχουν αρνητικό πρόσημο, με αποτέλεσμα μεγάλοι αλλά και μικροί, μαθητές κυρίως, να ντύνονται κυριολεκτικά σαν κρεμμύδια για να μετακινηθούν έστω και σε μικρή απόσταση. Οι θερμοκρασίες που επικράτησαν νωρίτερα στις 8 το πρωί ήταν -2 στην Βέροια ενώ ο υδράργυρος έπεσε στους -4 σε Νάουσα και Αλεξάνδρεια, κι ενώ η αίσθηση ήταν ακόμα χαμηλότερη στα σημεία όπου φυσούσε αέρας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται να έχουν οι οδηγοί που κινούνται με τα οχήματά τους καθώς υπάρχουν «κρυφά σημεία» του δρόμου που υπάρχει παγετός, όπως επίσης και οι πεζοί που κινούνται στα πεζοδρόμια και μπορεί να υπάρξουν «παγίδες» από νερά που έχουν πέσει και έχουν παγώσει.
Σύμφωνα πάντως με τις προβλέψεις της ΕΜΥ ο υδράργυρος θα σημειώσει αύριο άνοδο ενώ περαιτέρω πτώση αναμένεται το Σάββατο που η παγωνιά θα επιστρέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ