Quantcast

http://picasion.com/

Η Ημαθία στις γιορτές «ψήφισε» Λουτρά Ποζαρ

Μπάνιο στα ιαματικά νερά, παρά το τσουχτερό κρύο
Το αδιαχώρητο έγινε στα Λουτρά Ποζαρ κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων. Η πληρότητα άγγιξε «κόκκινο» και εκατοντάδες επισκέπτες από τη Βέροια, τη Νάουσα και την Αλεξάνδρεια επισκέφθηκαν την περιοχή
των Λουτρών και την Αλμωπία. Η Τουριστική άνοδος οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στην εξασφάλιση του είδους σήματος λειτουργίας που έδωσε τέλος στην αβεβαιότητα, αλλά και στη συντονισμένη τουριστική προβολή. Όπως τονίζεται από τα τουριστικά γραφεία, η εξασφάλιση του ειδικού σήματος λειτουργίας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική, καθώς αποκαθιστά την εμπιστοσύνη των τουριστικών πρακτορείων. 

1 σχόλιο:

  1. Εγώ πήγα τα Χριστούγεννα 10-30 το βράδυ πλήρωσα το 2ευρω κατέβηκα στον καταρράχτη,βεροιωτες δεν είδα αλλά είχα παρέα(επενδυτές) του Τσίπρα,με Μπουργκα και πουλόβερ στο νερό.Να τους πάρουνε το σήμα πίσω και να μην πάει κανένας μέχρι να κλείσουν.Το Τσίπρας δεν το λέω πολιτικα,φταίνε αυτοί που τους αφησανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ