Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκε ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου

Οι πρώτες δηλώσεις του
Ορκίστηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου ο νέος διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας. Ο 51χρονος Ηλίας Πλιόγκας, με καταγωγή από τα Γιαννιτσά, θα αναλάβει τα ηνία του Νοσοκομείο μας και θα προσπαθήσει να βάλει την δική του σφραγίδα για την
καλύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Είναι απόφοιτος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. και εργαζόταν στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Σε δηλώσεις του, μετά την ανάληψη των καθηκόντων του, ανέφερε τα εξής: 
«Η ορκωμοσία και ανάληψη καθηκόντων ως Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο Ημαθίας είναι τιμή και ευθύνη. Με προτεραιότητα στον πολίτη,τον ασθενή, τον άνθρωπο θα εργαστώ σκληρά και με απόλυτη προσήλωση στις δεσμεύσεις της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας και προσωπικά του Πρωθυπουργού της χώρας Κυριάκου Μητσοτάκη. Οι στόχοι ψηλά και το βλέμμα χαμηλά».

6 σχόλια:

  1. Ακόμα ένα κομματοσκυλο που ανταμοιβεται για την προσήλωση του στο κόμμα. Αν δείτε το προφίλ του στο φεισμπουκ θα καταλάβετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οχχχ καλα...... Βάλανε όλα τα αφοσιωμένα στο κόμμα παιδιά σε νευραλγικες θέσης. Α ρε ελλαδιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθευει η οχι οτι το πρωι τους βαζει σε σειρα και αφου πουν την προσευχη και τον εθνικο υμνο παιρναν ησυχα ησυχα στις κλινικες μεχρι να χτυπησει το κουδουνι του διαλειματος ; Καθοτι μανατζερ με ειδικες γνωσεις σε θεματα διοικησης υγειονομικων μοναδων;
    Καλοριζικος,
    μην ακους κανενα στο τελος της χρονιας (σχολικης) θα δουμε ποιοι γιατροι, νοσοκομοι και ασθενεις θα περασουν την ταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δάσκαλος για πρόεδρος νοσοκομειου...
    Καληνυχτα Ελλάδα.
    Αξιοκρατία,ο σωστός άνθρωπος στην σωστή θέση,με τα αντίστοιχα προσόντα και κατάρτιση...
    Έτσι Petit Koulis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κάνει όμως κανένα ορθογραφικό λάθος κανένας γιατρός ,θα τον σκίσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μου είπαν πως ο συγκεκριμένος απέτυχε πολλές φορές στο να γίνει διευθυντής στο δημοτικό σχολείο που υπηρετεί (και είναι δίπλα στο σπίτι του σε ένα χωριό των Γιαννιτσών) και τον έφεραν να διοικήσει το νοσοκομείο μας. Για να καταλάβετε σε πόση υπόληψη μας έχουν οι κυβερνώντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ