Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σήμερα στο «10» με την Όλγα Τρέμη

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, είναι καλεσμένος της Όλγας Τρέμη στην εκπομπή «10», σήμερα Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 22:00 στην ΕΡΤ1. Στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, ο κ. Χρυσοχοΐδης μιλάει για όλα: Για την ασφάλεια και την ανομία, για τις καταλήψεις, για τα Εξάρχεια, για την ένταση στα εθνικά θέματα και τις πολιτικές εξελίξεις.

Κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 10, αμέσως μετά το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων της ΕΡΤ1, η εκπομπή επιχειρεί μια διαφορετική, ουσιαστική και πολύπλευρη προσέγγιση της επικαιρότητας, με το κύρος, την πολυφωνία, την αξιοπιστία και την αμεροληψία που αρμόζουν στη δημόσια τηλεόραση.

2 σχόλια:

  1. Τι μας ειπε ο Μιχαλακης ο σοσιαλδημοκρατης...οτι η απλη αναλογικη δεν δινει σταθερη κυβερνηση....και εγω ερωτω...Δηλωσε οτι ο Κουλης ειναι κεντρωος, ο ιδιος ειναι σοσιαλδημοκρατης, ο Αδωνις ειναι ακροδεξιος και καποιοι αλλοι δεν εχουν ταυτοτητα (μεταναστες αλλων σχηματισμων)...συνεπως σε τι διαφερει αυτη η κυβερνηση απο μια αναλογικη κυβερνηση;;;; Δουλευομαστε σε αυτη την χωρα....η μιλουν σε ανοητους;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν προσπαθείς να δικαιολογήσεις ,τα αδικαιολόγητα,αυτα γίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ