Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μοίρασαν εισιτήρια σε σχολεία της Βέροιας

Συνεχίστηκαν οι επισκέψεις της ομάδας της Βέροιας σε σχολεία της πόλης. Σε συνεργασία με τον δήμο μοιράστηκαν στους μαθητές προσκλήσεις για τους εντός έδρας αγώνες, με στόχο να αυξηθεί η νεολαία στις κερκίδες του σταδίου. Η αντιπροσωπεία του ΝΠΣ Βέροιας επισκέφθηκε το 1ο, 3ο
και 4ο ΓΕΛ και κάλεσε την μαθητική νεολαία, αρχής γενομένης από το ματς της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, να γίνουν ο 12ος παίκτης της ομάδας. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν, ο Τεχνικός Διευθυντής Γιώργος Μεταξάς και οι αθλητές Αστέριος Μουχάλης, Γιώργος Μπλέτσας, Λάμπρος Ταΐρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης και Γιάννης Ιωάννου. Την αποστολή της Βέροιας στα σχολεία συνόδευσαν, ο πρόεδρος ΚΑΠΑ Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η Αντιδήμαρχος Παιδείας Συρμούλα Τζήμα – Τόπη. Θυμίζουμε, η είσοδος σε αγόρια και κορίτσια έως και 16 ετών είναι δωρεάν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ