Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη νίκη της Βέροιας, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Σπουδαία νίκη που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στην άνοδο της Super League 2 πέτυχε η «Βασίλισσα του Βορρά». Οι παίκτες του Κώστα Γεωργιάδη, κέρδισαν τον Ολυμπιακό Βόλου και σε συνδυασμό με την ήττα των Τρικάλων έφτασαν ακόμα πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Από την
άλλη πλευρά, μπορεί ο Ολυμπιακός Βόλου να ήθελε τη νίκη κόντρα στη Βέροια για να βρεθεί υπό προϋποθέσεις ακόμη και στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά μόνο αυτό δεν έγινε. Η ήττα με σκορ 1-0 χάρη στο τέρμα του Κανούλα άφησε πίσω το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου στη μάχη για την άνοδο, που ψάχνει πλέον τους βαθμούς απέναντι στα Τρίκαλα την επόμενη αγωνιστική.


Οι «ερυθρόλευκοι» δεν μπόρεσαν να βγάλουν τις επιθέσεις που θα ήθελαν, ενώ η Βέροια φάνηκε να αρκείται στο ένα τέρμα, αν και μπορούσε να πετύχει ίσως και δεύτερο, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο που ήταν σαφώς καλύτερη.

Η Βέροια την κατοχή, τις ευκαιρίες και το γκολ


Στο 1ο μόλις λεπτό ο Μπουτζίκος έκανε το σουτ, στέλνοντας την μπάλα ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Βοσνιάδη, ενώ στο 7′ ο Πόζογλου προσπάθησε να κάνει την ατομική ενέργεια, κερδίζοντας το φάουλ από τον Βεργώνη και έξω από την περιοχή του Βοσνιάδη. Ο Ράντι ανέλαβε την εκτέλεση για να στείλει την μπάλα πάνω στο τείχος και να διώξει στη συνέχεια η άμυνα της Βέροιας.
Στο 12′ ο Πασάς βρέθηκε πεσμένος στην περιοχή του Γιδόπουλου μετά από μαρκάρισμα του Βοσνακίδη, με τον διαιτητή Περράκη να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι παρά τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το σουτ δύο λεπτά αργότερα, χωρίς ν’ ανησυχήσει τον Γιδόπουλο. Η ζημιά έγινε όμως στο 15′ για τον Ολυμπιακό Βόλου, με τον Κανούλα να πιάνει την κεφαλιά εντός περιοχήςμετά από σέντρα του Πασά και να στέλνει την μπάλα στο δεξί κάθθετο δοκάρι του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού Βόλου και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 1-0. Παρά τις διαμαρτυρίες των «ερυθρόλευκων» για οφσάιντ του παίκτη της Βέροιας, ο διαιτητής κατευθύνθηκε προς το κέντρο του γηπέδου για τη σέντρα. Στo βίντεο του αγώνα πάντως φαίνεται έστω και οριακά να δικαιώνεται ο διαιτητής, καθώς ο Πασάς μοιάζει να καλύπτεται από τον Βοσνακίδη.
Οι Βολιώτες προσπάθησαν να ξεπεράσουν την ψυχρολουσία, αν και η Βέροια συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας. Ένα σουτ του Ντούνη δεν προκάλεσε κανένα πρόβλημα στον Βοσνιάδη στο 27′, ούτε και στον Γιδόπουλου το σουτ του Πέντα στο 32′. Στο 38′ ο Μουχάλης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά, για να διώξει προσωρινά η άμυνα του Ολυμπιακού Βόλου και τον Πέντα να σουτάρει στη συνέχεια με καλές προϋποθέσεις, χωρίς όμως να βρίσκει στόχο.
Στο 39′ ο Πενταυράκης έβγαλε την επικίνδυνη σέντρα από αριστερά, ο Γιδόπουλος έδιωξε με υπερένταση, η μπάλα κατέληξε στον Μουχάλη, που έκανε και αυτός σέντρα, αλλά κανένας συμπαίκτης του δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας. Η Βέροια συνέχισε να έχει τις ευκαιρίες και στο 40′ ο Γραικός έκοψε την προσπάθεια του Πασά την τελευταία στιγμή προ του Γιδόπουλου, ενώ η πίεση παρέμενε έντονη απέναντι στην εστία των φιλοξενούμενων, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με αυτήν την εικόνα.
Χαμηλός ρυθμός στο δεύτερο μέρος


Αν και η Βέροια προσπάθησε να εκδηλώσει πρώτη επίθεση, στο 47′ ο Ολυμπιακός Βόλου είχε την πρώτη ευκαιρία με τον Μπουτζίκο να πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή και να στέλνει την μπάλα άουτ, ενώ τον συμπαίκτη του μιμήθηκαν ο Ράντι στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, αλλά και ο Μητρόπουλος στο 52′. Από εκεί και πέρα όμως, η κεκτημένη ταχύτητα των «ερυθρόλευκων» χάθηκε…


Στο 58′ η Βέροια έκανε την αντεπίθεση με τον Ζούρκο να σουτάρει και τον Γιδόπουλο να πέφτει και να αποκρούει, ενώ στο 64′ ο Μπουτζίκος πήρε την μπάλα από τον Ράντι εντός της αντίπαλης περιοχής (είχε προηγηθεί δική του πάσα στον Κέρι και αυτός στον Ράντι), αλλά δεν μπόρεσε να σουτάρει όπως θα ήθελε για να σκοράρει, ενώ παρενέβη και ο Στάμου.

Το παιχνίδι συνέχισε να είναι μοιρασμένο αλλά όχι ουσιαστικό από τις δύο ομάδες που δεν εμφάνιζαν καμία δημιουργικότητα στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου μέρους, με εξαίρεση τις δυνατές μονομαχίες. Στο 75 πάντως ο Κέρι κινήθηκε από αριστερά, πέρασε την μπάλα στον Πόζογλου που έκανε με το αριστερό το σουτ στην κίνηση, χωρίς να βρίσκει στόχο.Ανάλογη ήταν και η κατάληξη του σουτ που έκανε ο Βεργώνης στο 79′. Στο 82′ όμως ο Γιδόπουλος αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει μία σημαντική επέμβαση στο σουτ του Κανούλα μετά από τη σέντρα του Πενταυράκη από αριστερά, με την άμυνα να διώχνει στη συνέχεια.

Ο Κανούλας στο 86′ έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ από δεξιά μπροστά στον Γιδόπουλο, με τον Μπλέτσα να μην προλαβαίνει την μπάλα, ενώ είχαν αρχίσει να πέφτουν αρκετά οι παίκτες της Βέροιας, προσπαθώντας προφανώς να κερδίσουν χρόνο. Στο 90′ ο Τσίτας κέρδισε το φάουλ από τον Βεργώνη στην κορυφή του ημικυκλίου, στην ευθεία της εστίας του Βοσνιάδη, ο Κέρι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο τερματοφύλακας της Βέροιας μπλόκαρε σταθερά.

Στο πεντάλεπτο των καθυστερήσεων, δεν άλλαξε κάτι, με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός Βόλου να γνωρίσει την ήττα σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, για να κοιτάξει πλέον την αναμέτρηση με τα Τρίκαλα.

Βέροια (Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Πέντα (53′ Μπλέτσας), Πολύζος, Βεργώνης, Ζούρκος (76′ Ταΐρης), Κανούλας (87′ Χατζάρας), Πασάς.

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Τσιάρας, Πόζογλου (82′ Ναβαλόν), Βοσνακίδης, Ντούνης (46′ Κέρι), Μπουτζίκος, Γραικός, Παπαϊωάννου, Ράντι, Μητρόπουλος (69′ Τσίτας), Κουτσιανικούλης.

Κάρτες

Κίτρινες: 5′ Κανούλας, 56′ Μαραγκός, 69′ Μουχάλης /20′ Μπουτζίκος, 48′ Βοσνακίδης, 61′ Παπαϊωάννου, 85′ Ράντι.

Κόκκινες:–

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ