Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοινή σύσκεψη για το Ασφαλιστικό στη Βέροια

Κοινή σύσκεψη με θέμα το Ασφαλιστικό συγκάλεσε το απόγευμα της Παρασκευής 17 Ιανουαρίου 2020 στη Βέροια, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Βέροιας. Στη σύσκεψη, που διοργανώθηκε στην αίθουσα του Συλλόγου της Καλλιθέας, καλέστηκαν όλα τα Σωματεία της πόλης προκειμένου να γίνει μια
πρώτη ενημέρωση και να καθοριστεί η δράση μπροστά στις εξελίξεις και η οργάνωση του αγώνα των λαϊκών στρωμάτων ενάντια στην επίθεση που δέχεται το ασφαλιστικό.

Η Πρόεδρος του Σωματείου Βασιλική Αθανασιάδου αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους ανέφερε ότι το Σωματείο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την προσπάθεια ενημέρωσης του λαού της πόλης μας και της περιοχής μας ώστε να συμβάλλει στην προσπάθεια οργάνωσης της αντίστασης ενάντια στην αντιασφαλιστική λαίλαπα που έρχεται. Ευχαρίστησε το ΔΣ του Συλλόγου της Καλλιθέας που είχε την ευγενή καλοσύνη να παραχωρήσει την αίθουσα και τόνισε ότι μολονότι με αίτηση του Σωματείου Συνταξιούχων προς το Εργατικό Κέντρο Βέροιας ζητήθηκε χώρος για τη σύσκεψη, το ΔΣ του ΕΚΒ δια του προέδρου του, αρνήθηκε την παραχώρηση. «Έτσι για μια ακόμα φορά η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Βέροιας όχι μόνο παραμένει αδρανής μπροστά στην επίθεση που δέχεται η εργατική τάξη , αλλά βάζει εμπόδια και στη δράση του Σωματείου Συνταξιούχων», σχολίασε.

Κατόπιν έδωσε το λόγο στον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Νάουσας, Τσίτση Σάκη, που παρουσίασε στους συγκεντρωμένους το θέμα της κοινωνικής ασφάλισης τονίζοντας ότι η Κοινωνική Ασφάλιση δεν είναι ένα επιμέρους μέτωπο, αλλά αφορά συνολικά τη ζωή των εργατών και εργατριών, των αγροτών, των ελευθεροεπαγγελματιών επιστημόνων, όλου του εργαζόμενου λαού καλώντας τους συνάμα να επαγρυπνούν και να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ