Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στα Επείγοντα τα ξημερώματα ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου

Επίσκεψη στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Βέροιας πραγματοποίησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο νέος Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλίας Πλιόγκας. Ο νεοδιορισθείς Διοικητής συνομίλησε με το ιατρικό, νοσηλευτικό και βοηθητικό προσωπικό των
Επειγόντων, προκειμένου να αποκτήσει ιδία άποψη για την κατάσταση στο νευραλγικό τμήμα του Νοσοκομείου και να περάσει παράλληλα ένα σαφές μήνυμα πως τα καθήκοντά του δεν θα περιορίζονται στο γραφείο, αλλά... στο «πεδίο μάχης»!

«Ξημέρωμα Σαββάτου στο Νοσοκομείο Βέροιας με τους στυλοβάτες της δημόσιας υγείας. Δεν υπάρχει ήρεμη νύχτα μου εκμυστηρεύτηκαν γιατροί, νοσηλευτές και βοηθητικό προσωπικό του Τμήματος Επειγόντων. Τη μάχη θα τη δώσουμε όλοι μαζί. Μια ζεστή καλημέρα από την όμορφη και δροσερή Βέροια», σχολίασε.


6 σχόλια:

  1. Κατάλαβε τίποτα ή δεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ο Κιμ Γιογκ Ουν δεν έκανε τόσο χοντρά λαϊκίστικες επικοινωνιακές σκηνές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτα ειναι ξεπερασμενα και χαζα πολιτικαντικα κολπα, που γινονται στην αρχη, καθε φορα οταν αναλαμβανει καποιος ενα νεο ποστο (για να δειξει το δηθεν ενδιαφερον του), σε λιγες ημερες τελειωνουν ολα και αρχιζουν οι "εξυπηρετησεις".
    Αν δεν δουμε να δουλεύουν αξονικοι κλπ μηχανηματα και χειρουργεια, αν δεν δουμε γιατρους σε ολες τις ειδικοτητες και νοσοκομους, αν δεν δουμε τη νεα πτερυγα να γεμιζει κοσμο και προσωπικο, αν δεν δουμε να μειωνεται ο χρονος των ραντεβου για εξεταση, αν δεν δουμε να εξαφανιζονται οι ενδονοσοκομειακες λοιμοξεις, τοτε τι να τις κανω τις ξαφνικες επισκεψεις ξημερωματα, μετα τα ουικια και τα κοψιδια ;
    Αντιλαβου κυρ δασκαλε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σχεδον οι περισσοτεροι δινουν το καλυτερο που μπορουν. ειδικα ομως στα εκτακτα τις περισσοτερες φορες το προσωπικο δεν επαρκει και η αναμονη φτανει σε αρκετες ωρες και μαλιστα οταν ο πολιτης εχει αναγκη απο σχετικα αμεση βοηθεια. ειναι ενα σημαντικο προβλημα την κρισιμη ωρα.
    παρακληση, ας γινει καποια προσπαθεια να μειωθει η ωρα αναμονης στα εκτακτα για πολλους και αυτονοητους λογους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε και;έπρεπε να το μάθουμε και να πούμε μπράβο;
    Καραγκιοζιλίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. υπάρχει κατεύθυνση στα ελληνικά πανεπιστήμια "ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΜΟΝΆΔΩΝ ΥΓΕΙΑΣ", αλλά δυστυχώς τα Ελληνικά νοσοκομεία διοικούνται από δασκάλους, γυμναστές και λοιπούς του κομματικού σωλήνα που η σχέση τους με την εκπαίδευση ή τη διοίκηση....αφορούσε τη "διοίκηση του πολιτικού - κομματικού γραφείου "

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ