Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κατάμεστη η αίθουσα στην παρουσίαση του ημερολογίου «Πόντος, μνήμη - χρέος - δικαίωση»

Θερμή υποδοχή στους πρωταγωνιστές της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» 
Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου πολιτισμού Χρήστος Λαναράς (ΕΡΙΑ) πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η παρουσίαση του ημερολογίου «Πόντος, μνήμη - χρέος - δικαίωση», μια εκδήλωση που
διοργάνωσε η Π.Ε. Ημαθίας και οι εκδόσεις Μίλητος, σε συνεργασία με την Εύξεινο Λέσχη Ποντίων Νάουσας. Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν και ο σκηνοθέτης της σειράς του OPEN «Κόκκινο Ποτάμι» καθώς και οι δύο πρωταγωνιστές, Ιωάννης Παπαζήσης (Μίλτος Παυλίδης) και Αναστασία Παντούση (Ιφιγένεια Νικολαΐδη).
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε ομιλία από τον χοροδιδάσκαλο Βασίλη Ασβεστά, με θέμα «Η γενοκτονία των Χριστιανικών λαών της Ανατολίας, 100 χρόνια μετά...», ενώ ακολούθησαν οι τοποθετήσεις του κ. Μανουσάκη και των πρωταγωνιστών της σειράς. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απαγγελία του ποιήματος «Πάρθεν» του Κ.Π. Καβάφη, το τραγούδι «Πάρθεν η Ρωμανία» και τον χορό «Μαχαίρια». Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το inaoussa.gr:





























1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ