Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο «Γκρίζος Έρωτας» μάγεψε το κοινό της Βέροιας

Όταν ο χορός συνάντησε το πάθος
Η Ελληνική Λαογραφική Εταιρεία Έκφρασης & Πολιτισμού έπειτα από τις 4 sold out παραστάσεις με τον «Γκρίζο Έρωτα» στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μ. Κακογιάννης, ήρθε το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιανουαρίου στη Βέροια, για
μια παράσταση στον Χώρο Τεχνών. Έρωτες που ομολογήθηκαν ή όχι, απωθημένες επιθυμίες και πόθοι, ανεκπλήρωτες αγάπες που κινούνται σε γκρίζο φόντο, ήταν η αφορμή και η αιτία της μουσικοχορευτικής αυτής παράστασης που την έκανε ιδιαίτερη, το παραδοσιακό της στοιχείο, μέσα από μια σύγχρονη αισθητική. Αληθινές μαρτυρίες, ανομολόγητα πάθη, σκοτεινές αισθήσεις, κρυμμένα μυστικά ήρθαν στην επιφάνεια, μετά από δυο χρόνια προετοιμασίας, και τότε βρίσκουμε όλοι τον δικό μας «Γκρίζο Έρωτα».


Συμμετείχαν οι μουσικοί: Θωμάς Κωνσταντίνου (ούτι, λαούτο, τραγούδι), Πάνος Δημητρακόπουλος (κανονάκι), Κώστας Κίκιλης (βιολί), Παναγιώτης Σκουτέρης (κλαρίνο, γκάιντα, τραγούδι), Μανούσος Κλαπάκης (κρουστά), τραγούδησαν η Βασούλα Δελλή, η Ρούλα Τσέρνου και ο Θωμάς Γρηγορόπουλος, ενώ φιλική συμμετοχή είχε και το Τμήμα Λαογραφίας της ΚΕΠΑ Δήμου Βέροιας.



Μια πολύ όμορφη παράσταση που γοήτευσε το κοινό και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ