Quantcast

http://picasion.com/

Έκοψε την πίτα του το Γηροκομείο - Ποιοι ήταν εκεί

Την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2020 πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου το Δ.Σ. του Αδελφάτου Γηροκομείου Βέροιας και της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας». Την πίτα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Αθηναγόρας Μπίρδας, ως
εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Βέροιας κ. Παντελεήμων και αφού μετέφερε τις ευχές του Μητροπολίτη για καλή χρονιά, παρέδωσε στην πρόεδρο του Αδελφάτου κα Μούρτζιου φάκελο από όλες τις ενορίες της Μητρόπολης, που περιείχε οικονομική βοήθεια για τις ανάγκες του Γηροκομείου. Την πίτα έκοψε και μοίρασε η κα Βαρβάρα Λεονταρά, η οποία νωρίτερα τιμήθηκε για την προσφορά της στο Γηροκομείο.
Παρόντες στην εκδήλωση οι βουλευτές Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ο Διοικητής της ΙΜΠ Υποστράτηγος Σάββας Κολοκούρης, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας Διονύσιος Κούγκας, οι αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Ηλίας Τσιφλίδης και Στάθης Κελεσίδης, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Στέργιος Μουρτζίλας και Απόστολος Νεστορόπουλος, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Τσιπουρίδου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας Τάσος Γιάγκογλου, εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων του τόπου, οι τρόφιμοι, οι εργαζόμενοι, δωρητές και φίλοι του Γηροκομείου.
Παίρνοντας τον λόγο η πρόεδρος του Αδελφάτου Γηροκομείου Βεροίας Ευδοξία Μούρτζιου - Χατζηευστρατιάδου, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους και το ΔΣ για τη βοήθειά του, αναφέρθηκε στη μεγάλη ανακούφιση που προσφέρουν οι δωρητές στην καθημερινή λειτουργία του Γηροκομείου, ειδικά στους δωρητές των γευμάτων, που όπως είπε «σώζουν το Γηροκομείο». Ειδική αναφορά έκανε στο προσωπικό του Γηροκομείου που εργάζεται με ευσυνειδησία και φιλότιμο, φροντίζοντας τους ηλικιωμένους με αγάπη, ενώ απευθυνόμενη στον βουλευτή Λάζαρο Τσαβδαρίδη, του ζήτησε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από την κυβέρνηση ώστε να απαλλαγεί το Γηροκομείο αλλά και όλα τα ιδρύματα από τον ΕΝΦΙΑ, ο οποίος 
Στη συνέχεια το λόγο πήρε η Πρόεδρος της Μ.Φ.Η. «Σωσσίδειο Γηροκομείο Βέροιας» Μαρία Κάτσιου, ευχαριστώντας όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό του Γηροκομείου, ενώ στάθηκε στις δυσκολίες που αυτό αντιμετωπίζει καθημερινά αλλά και την ευλογία να εργάζονται ενωμένοι όλα τα μέλη του ΔΣ, το προσωπικό και οι γιατροί του ιδρύματος.
Το φλουρί έτυχε στο κομμάτι της κας Ευστρατίας από τον Άγιο Γεώργιο, η οποία δέχθηκε και ένα δώρο από το Γηροκομείο, μαζί με πολλές ευχές. Ακολούθησε δεξίωση, με γεύμα που ετοιμάστηκε εξ' ολοκλήρου στην κουζίνα του Γηροκομείου.

Δείτε φωτογραφίες:




























































2 σχόλια:

  1. Μπράβο σε όσους προσφέρουν αγάπη, σε ηλικιωμένους και παιδιά.

    youtube.com/watch?v=YSMd62Q3pPA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χίλια μπράβο αξίζουν σε όλους αυτούς που κάνουν τα πάντα να κρατηθεί αυτό το γηροκομείο. Μακάρι όλοι μας να μπορούνε να προσφέρουμε. Αλλά οι περισσότεροι αρνούνται να δώσουν έστω και τα 10€ της ετήσιας συνδρομής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ