Quantcast

http://picasion.com/

Φεύγει από τη ΝΔ λόγω ΠΑΟΚ ο Ζαγοράκης;

Έντονη αντίδραση και από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Όπως ήταν αναμενόμενο η εισήγηση-πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που καταδικάζει τον ΠΑΟΚ και την Ξάνθη σε υποβιβασμό προκαλεί σημαντικές πολιτικές αναταράξεις. Μάλιστα, οι
αναταράξεις αυτές έχουν ως επίκεντρο τον ίδιο τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και κατά συνέπεια την κυβέρνηση στο σύνολο της, αφού τόσο ο επίσημος ΠΑΟΚ, όσο και ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης καταγγέλλουν τον υφυπουργό Αθλητισμού και τη ΝΔ πως έστησαν τη δίωξη κατά του ΠΑΟΚ επιχειρώντας έτσι να αλώσουν τον αθλητικό χώρο του ποδοσφαίρου και όχι μόνο, στηρίζοντας κατά κύριο λόγο τα συμφέροντα του εφοπλιστή-εκδότη Βαγγέλη Μαρινάκη.

Στο πλαίσιο αυτό έχουμε την αντίδραση του Ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Θοδωρή Ζαγοράκη, και στη συνέχεια του ίδιου του δημάρχου Θεσσαλονίκης… Οι αντιδράσεις αυτές μάλιστα αναμένεται να εναθούν.

Απειλεί να μείνει εκτός ΝΔ ο Θοδωρής Ζαγοράκης

Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τη «ΔΙΚΗ», ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ και ιστορικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος αποφάσισε μετά το πόρισμα της ΕΕΑ να αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα.

Ο Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί μετά την πολιτική απόφαση του υποβιβασμού του ΠΑΟΚ, ενώ ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ακόμη και της παραίτησής του!

Το μόνο σίγουρο είναι πως αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η επίσημη τοποθέτησή του επί του θέματος καθώς και η γνωστοποίηση της απόφασής του.

Έντονη αντίδραση από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης
Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, εξέφρασε την αντίδρασή του για το πόρισμα της ΕΕΑ, αναφέροντας ότι πρόκειται για πλήγμα και κατά της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση. Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία».

9 σχόλια:

  1. Βρωμικη ομαδα ο παοκ...καλα να παθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλα μπλα μπλα σιγά τα καλσόν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατήστε αυτό που θα γράψω. Ο βαθύτερος σχεδιασμός είναι ο διαμελισμός της Ελλάδας και η δημιουργία της "Μακεδονίας του Αιγαίου".
    Το ποδόσφαιρο ως λαϊκό άθλημα χρησιμοποιείται για αυτό το σκοπό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και οι εβραιοι κυριαρχουν τον κοσμο

      Διαγραφή
    2. Ο βαθύτερος σχεδιασμός είναι ο διαμελισμός της Ευρώπης σε περιφέρειες αντί σε κράτη, αλλά μάλλον δεν θα προλάβει αυτό το σενάριο, διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν θα παραμείνει (τουλάχιστον σε αυτή της την μορφή), θα διαμελιστεί λόγω γιγάντωσης και κυριαρχίας της Γερμανίας. Η κυριαρχία αυτή ενοχλεί, γι' αυτό και αποχωρεί το Ηνωμένο Βασίλειο.
      Η "καταιγίδα" έρχεται.

      Διαγραφή
  5. Αυτός είναι ο Ολυμπιακός της Βορείου Ελλάδας.καλα σας λένε ρουφιάνοι του βορρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παοκ ,Παοκ, και ο μισθος,ο μισθος.Παραιτειται απο την κοινοβουλευτικη ομαδα των ευρωπαιων φιλελευθερων, παραμένει ευρωβουλευτης διότι τα μισθα είναι πολλά και καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η Ιστορία θα γράψει αμετάκλητα ότι δυο ομάδες σώθηκαν χάρις σε Πολιτική Παρέμβαση. Καληνύχτα Ελληνικό Ποδόσφαιρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ