Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Δημοτικό Συμβούλιο Βέροιας... σε τίτλους!

Βασιλόπιτα και «ποδαρικό» με καυγάδες 
Η πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 2020 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα Δευτέρας 20 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο Βέροιας. Η πρώτη συνεδρίαση του νέου έτους ήταν φέτος διπλή, αφού της τακτικής συνεδρίασης
προηγήθηκε ειδική συνεδρίαση για την έγκριση του τεχνικού προγράμματος Δήμου Βέροιας, έτους 2020 και την ψήφιση του Προϋπολογισμού και του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης (Ο.Π.Δ.) του Δήμου Βέροιας έτους 2020.
Προηγήθηκαν φυσικά οι απαραίτητες ευχές τόσο για το νέο έτος όσο και στους εορτάζοντες δημοτικούς συμβούλους και τα κεράσματα που έκαναν τη γύρα στα και δημοσιογραφικά δημοτικά έδρανα, αυτή τη φορά «προσφορά» του Βασίλη Λυκοστράτη και του Αντώνη Μαρκούλη.
Η ειδική συνεδρίαση αν και είχε δύο θέματα, έκρυβε... παγίδα και εξελίχθηκε, όχι μόνο σε μαραθώνια, αφού η συζήτηση κράτησε κάτι λιγότερο από 4 ώρες, αλλά και σε επεισοδιακή, αφού ενώ όλα έβαιναν καλώς, μέσα σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας, με τον προϋπολογισμό για πρώτη φορά να... ενώνει τις περισσότερες παρατάξεις, ξαφνικά φούντωσε καυγάς μεταξύ Γιώργου Μιχαηλίδη και Συρμούλας Τζήμα, πάλι για καρέκλες, μισθούς και... προικοσύμφωνα, (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), που παρέσυρε και κάνα δυο ακόμα να ψιλοπιαστούν... ευρώ με ευρώ!
Αποκαμωμένοι και πονοκεφαλιασμένοι οι περισσότεροι από την πολύωρη συζήτηση, επέστρεψαν στα έδρανα για την κοπή της Βασιλόπιτας, που έφερε πίσω κάποια χαμόγελα μεταξύ των δημοτικών συμβούλων και τα δύο φλουριά στις τοπικές κοινότητες και το προεδρείο (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ).

Τι ακολούθησε; Η συζήτηση των 18 θεμάτων της ημερήσιας διάταξης σε χρόνο ρεκόρ!






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ